Najnovije vijesti

Najnovije vijesti

Lovely kozmetika olakšat će vam šminkanje

Simpatičan poljski brend koji je osvojio naša srca, Lovely, marka je kozmetike osnovana na gotovo tridesetogodišnjem iskustvu tvrtke Wibo, s ciljem da šminku približi svim generacijama. Simpatičan i šaren dizajn, širok asortiman boja koje odgovaraju svakom stilu te proizvodi profesionalne kvalitete odlični su kako za početnike u svijetu kozmetike tako i za one koji točno znaju što žele od svoje šminke.

Ponajprije osmišljena kako bi odgovorila na želje i potrebe mlađih korisnika, kozmetika ovog branda nudi mnoštvo veselih i razigranih proizvoda koji će njegovati vaš mladenački duh i dodati boju vašem danu!

Tri desetljeća iskustva u kozmetici

Lovely je brend tvrtke Wibo, osnovane 1989. u Poljskoj, koja je u doba teškog ekonomskog stanja nastala s ciljem da svim ženama u Poljskoj omogući pristup šminki visoke kvalitete po povoljnim cijenama. Wibo je također bila i prva marka tvrtke, kojom su se osnivači probili na tržište – ne samo u Poljskoj već i u Njemačkoj, a onda vremenom i u ostatku Europe.

S vremenom, pokazala se potreba za kvalitetnom, ali i kreativnom i razigranom šminkom prilagođenom neukrotivom duhu mlađih generacija. Znanje i iskustvo prikupljeno tijekom vremena omogućilo je da upravo brand Lovely bude taj koji će teenagericama u Europi dati pristupačan i kvalitetan brand šminke s kojom bez brige mogu krenuti sa šminkanjem.

Sve što vam treba za šminkanje

Bilo da tražite šarenilo, boje i šljokice ili vas pak više zanimaju neutralne boje i „no make-up“ izgled, u Lovely asortimanu sigurno ćete moći pronaći nešto za sebe. Razne boje – od nježnih pastelnih do jarkih i hrabrih, mogu se pronaći u nizu proizvoda, ka što su:

  • Lakovi za nokte
  • Paleta sjenila
  • Sjajila
  • Ruževi
  • Olovke za usne ili oči

S druge strane, puderi, rumenila, korektori i palete za konturiranje i korekciju boje na licu pomoći će vam sakriti neželjene pojave poput prištića – kvaliteta kozmetike pak neće naštetiti koži. Kozmetika za njegu noktiju i kože pomoći će vam da istaknete svoju prirodnu ljepotu i sačuvate svoju kožu i nokte od negativnih utjecaja s kojima se susrećete svaki dan.

Bilo da tražite kozmetiku za svaki dan ili želite pronaći nešto što će vam pomoći pripremiti se za neku posebnu prigodu, Lovely svakako skriva nešto i po vašem ukusu!

Postovi iz iste kategorije: