Najnovije vijesti

Najnovije vijesti

Izdavanje faktura s bilo kojeg mjesta

Pokrećete li neku svoju tvrtku ili obrt, vjerojatno ste dosad već prikupili sve potrebne informacije o tome koji su vam dokumenti sve potrebni. A vjerojatno i znate da ćete za obavljene usluge ili isporučene proizvode morati izdavati i fakture. Riječ je o računima na kojima je navedeno kolika je cijena vaših proizvoda ili usluge te koliko vam klijent mora platiti.

Postoje različiti načini izdavanja računa, odnosno fakturiranja, a želite li mogućnost da u bilo koje vrijeme možete izdavati fakture, onda je fakturiranje u oblaku pravo rješenje za vas.

Jednostavnost i mobilnost

Ako spadate u poduzetnike koji puno putuju ili su često izvan ureda, vjerojatno vam je poznata situacija vezana uz probleme fakturiranja. Baš kada biste htjeli napraviti fakturu ili pogledati prošle fakture, niste u blizini svog računala te vam je to onemogućeno. No, ugovorite li fakturiranje u oblaku putem neke tvrtke koja to nudi, to vam više neće predstavljati problem.

To znači da će biti dovoljno da putem bilo kojeg računala spojenog na Internet pristupite svom računu u oblaku te tako dobijete potpuni pristup. A što sve uključuje fakturiranje o oblaku? Osim klasične mogućnosti izdavanja faktura, moći ćete vidjeti i sve dotad izdane fakture, jednostavno ih filtrirati i sl. Uglavnom, moći ćete raditi gotovo sve kao i da ste kod kuće na svom računalu.

Razne tvrtke nude fakturiranje u oblaku

Ako su vam se svidjele sve mogućnosti koje nudi fakturiranje u oblaku, morate pronaći neku od tvrtki koja vam nudi te usluge. Većina tih tvrtki vam nudi i otvaranje tzv. demo računa kako biste se pobliže upoznali s njihovim sustavom. Taj demo račun je uvijek na neki način ograničen. Tako ćete primjerice kod neke tvrtke dobiti mogućnost korištenja cijelog sustava, ali samo na određeno vrijeme, npr. na tjedan dana. Kod drugih će pak ograničenje demo računa biti u tome da ćete moći poslati samo ograničeni broj faktura mjesečno.

YouTube video

U svakom slučaju, prije nego se odlučite za određenu tvrtku putem koje ćete ugovoriti fakturiranje u oblaku, svakako isprobajte njihov sustav putem demo računa. On će vam dati uvid u sve funkcije te ćete na taj način najlakše pronaći onaj koji zadovoljava sve vaše potrebe.

Kupnja Bitcoina u 3 koraka. Donosimo vam konkretno 3 bitne korake koje je potrebno napraviti kako biste mogli kupiti bitcoin. Čitaj više …

Postovi iz iste kategorije: