Najnovije vijesti

Najnovije vijesti

Raznolike cijene lanaca za snijeg po trgovinama

Kako se približava zima, vozači moraju brinuti o još nekim stvarima, osim o sve većoj hladnoći. Naime, u gotovo svakoj državi postoji dio godine u kojem vladaju zimski uvjeti na cesti, odnosno dio godine kada je potrebno da automobili imaju propisnu zimsku opremu. Naravno, nije riječ o nečijem hiru ili slično, već o sigurnosti vozača i putnika u automobilu, ali i ostalih sudionika u prometu.

Dio zimske opreme čine i lanci za snijeg. Neki vozači iz imaju i rijetko ih koriste, ali svakako ih je bolje imati spremne za slučaj potrebe. Ako ih pak morate kupiti, cijene se mogu dosta razlikovati.

Razni modeli i raznolikost cijena

Kada su u pitanji lanci za snijeg cijena je često ključni faktor zbog čega će se netko odlučiti za određeni model. No, cijena lanaca za snijeg se razlikuje po mnogo toga. Razlog zašto su neki modeli skuplji od drugih često ovisi i o njihovoj kvaliteti, ali i lakoći postavljanja. Oni najskuplji modeli su izrađeni od izrazito kvalitetnih materijala i ukoliko se često vozite u području gdje ih morate koristiti, nešto viša cijena vam ne bi trebala biti prepreka za kupnju.

Isto tako, skuplji modeli često imaju vrlo jednostavan način montiranja. Ponekad je dovoljno ih samo raširiti ispred kotača, preći kotačem preko njih i oni će sami napraviti sve ostalo, odnosno zategnuti se na kotače.

Ne podcjenjujte internetske trgovine

Upišete li u svoj internetski preglednik izraz lanci za snijeg cijena, dobit ćete popis brojnih internetskih trgovina u kojima ih možete kupiti. No, mnogi će vidjeti nešto nižu cijenu nego u lokalnim trgovinama te će odmah pomisliti da nešto nije u redu ili da je riječ o nekvalitetnim lancima za snijeg.

YouTube video

No, istina je potpuno suprotna. Cijena lanaca za snijeg, kao i razne druge opreme je vrlo često nešto niža u internetskim trgovinama te ćete dobiti vrlo kvalitetan proizvod. Ako ste pak i dalje sumnjičavi, uvijek možete pretražiti razne forume i slična mjesta i pročitati iskustva iz prve ruke onih koji su se odlučili za kupnju prije vas.

U svakom slučaju, bez obzira odlučite li se na kraju za lokalnu ili internetsku trgovinu, lanci za snijeg će vam zasigurno biti odlična kupnja, za vašu sigurnost i sigurnost ostalih sudionika u prometu.

Odlične vodonepropusne i postavljene zimske radničke cipele idealne za sneg, sa snow contact gumenim đonom protiv proklizavanja. Čitajte više ..

Kawasakiju je uspjelo u klasično tijelo Kawasaki Z900 RS gotovo savršeno implementirati modernu tehnologiju, pri čemu nas donekle smeta samo pomalo nervozni odgovor kod početnog dodavanja gasa. Da, od toga kako Z900 RS izgleda moglo bi vam se još i više svidjeti kako se vozi. Čitajte više i o Kawasaki Slovenija

Postovi iz iste kategorije: