Najnovije vijesti

Najnovije vijesti

Djeca i igračke

Drvene igračke ponovo su popularne

Sjetite li se svog djetinjstva, vjerojatno će vam prije ili kasnije na pamet pasti neka veoma draga igračka s kojom ste se svakodnevno igrali. Šanse su, pogotovo ako ste starijih generacija, da ste se kao dijete igrali upravo sa drvenim igračkama, koje se polako vraćaju na scenu kao jedan od najpopularnijih izbora za roditelje.

Izbor je danas vrlo velik u trgovinama, a s njima možete biti sigurni u dugotrajnost zbog materijala od kojih su izrađene.

Read Full Story

Naljepnice ne moraju biti samo ukras

Postoje razni načini na koje možete ukrasiti svoj dom. Mnogi se najčešće odlučuju za razne sitnice koje postavljaju na više različitih mjesta u domu. No, kada je riječ o ukrašavanju zida, mnogi najčešće stanu uglavnom samo na određenoj boji zida. No, zid se može i puno bolje iskoristiti i ukrasiti uz pomoć naljepnica.

Možete se odlučiti za razne vrste i njihove dizajne, no problem je što one s vremenom postanu dosadne. Jer gledate li u isti ukrašeni zid iz dana u dan, s vremenom će vam to zasigurno postati dosadno. Rješenje su tzv. piši briši naljepnice.…

Read Full Story