Najnovije vijesti

Najnovije vijesti

Djeca i igračke

Jednostavne društvene igre za sve generacije

Iako kada pričamo o društvenim igrama najčešće mislimo na različite kartaške igre, Monopoly, Čovječe, ne ljuti se, vrlo malo je poznato kako postoje i druge vrste koje dodatno pomažu razvoju vaše djece. 

Naime, ovisno o dobi djeteta i njegovim sklonostima, moguće je birati između velikog broja matematičkih društvenih igara ili igara slovima i riječima, u nastavku donosimo i nekoliko takvih prijedloga koje biste svakako trebali uzeti u obzir prilikom kupnje.…

Read Full Story
Dječje guralice Hotwalk Sagan

Idealno prvo prijevozno sredstvo za djecu

Kupnja prvog bicikla velik je korak kako za roditelje tako i za buduće male bicikliste. Ipak, kako bi učenje vožnje bicikla bilo što bezbolnije i jednostavnije, dobro je prije bicikla uložiti u guralice za djecu, koje će im omogućiti učenje osnovnih vještina potrebnih za lakše savladavanje idućeg koraka.

One će im omogućiti da od malih nogu nauče nešto više o ravnoteži pa će im kasniji prelazak na pravi bicikl biti puno jednostavniji.…

Read Full Story
Karta svijeta za djecu u obliku naljepnice za zid odlična je ideja

Približite zemljopis djeci uz kartu svijeta

Karta svijeta za djecu može se pronaći u mnoštvu različitih oblika. Ipak, imate li malog radoznalca, onda su najbolje one interaktivne. Interaktivne karte svijeta za djecu omogućuju mališanima da rade upravo ono u čemu najviše uživaju – postavljaju pitanja i dobiju odgovore. 

Mogu se pronaći u više oblika, od programa na računalu pa sve do društvenih igara, pa je moguće pronaći ponešto za svakog mališana. Kod ovakve vrste ipak je važno imati na umu kako su one prilagođene za mališane starije od 6 godina!…

Read Full Story

Drvene igračke ponovo su popularne

Sjetite li se svog djetinjstva, vjerojatno će vam prije ili kasnije na pamet pasti neka veoma draga igračka s kojom ste se svakodnevno igrali. Šanse su, pogotovo ako ste starijih generacija, da ste se kao dijete igrali upravo sa drvenim igračkama, koje se polako vraćaju na scenu kao jedan od najpopularnijih izbora za roditelje.

Izbor je danas vrlo velik u trgovinama, a s njima možete biti sigurni u dugotrajnost zbog materijala od kojih su izrađene.

Read Full Story

Naljepnice ne moraju biti samo ukras

Postoje razni načini na koje možete ukrasiti svoj dom. Mnogi se najčešće odlučuju za razne sitnice koje postavljaju na više različitih mjesta u domu. No, kada je riječ o ukrašavanju zida, mnogi najčešće stanu uglavnom samo na određenoj boji zida. No, zid se može i puno bolje iskoristiti i ukrasiti uz pomoć naljepnica.

Možete se odlučiti za razne vrste i njihove dizajne, no problem je što one s vremenom postanu dosadne. Jer gledate li u isti ukrašeni zid iz dana u dan, s vremenom će vam to zasigurno postati dosadno. Rješenje su tzv. piši briši naljepnice.…

Read Full Story