Najnovije vijesti

Najnovije vijesti

Ekonomija i posao

Kupnja Bitcoina u 3 koraka

Čuli ste za Bitcoin, no i dalje niste sigurni što je on zapravo i da li je dobra investicija? Tada je ovaj članak upravo za Vas! Objasnit ćemo što su kriptovalute, kako kupiti Bitcoin i gdje ga čuvati. 

Što su Bitcoin i kriptovalute?

Prije objašnjavanja što su kriptovalute, veoma je važno da objasnimo sustav na kojem one funkcioniraju. Taj sustav naziva se blockchain i nerijetko mu se predviđa budućnost u kojoj će zamijeniti internet i sustav zbog kojeg će mnogi posrednici ostati bez posla. Blockchain od interneta odvaja značajka da je nepromjenjiv. Svi podatci koji se u njemu potvrde ostaju …

Read Full Story

Izdavanje faktura s bilo kojeg mjesta

Pokrećete li neku svoju tvrtku ili obrt, vjerojatno ste dosad već prikupili sve potrebne informacije o tome koji su vam dokumenti sve potrebni. A vjerojatno i znate da ćete za obavljene usluge ili isporučene proizvode morati izdavati i fakture. Riječ je o računima na kojima je navedeno kolika je cijena vaših proizvoda ili usluge te koliko vam klijent mora platiti.

Postoje različiti načini izdavanja računa, odnosno fakturiranja, a želite li mogućnost da u bilo koje vrijeme možete izdavati fakture, onda je fakturiranje u oblaku pravo rješenje za vas.

Read Full Story
Uredski materijal

Opremanje svakog modernog ureda

Otvaranje ureda za svoju firmu koja već radi i posluje, za privatan biznis ili nešto potpuno drugo, može biti vrlo važan korak u vašem poslovnom životu, pa ga morate jako ozbiljno shvatiti. Iako mislite da je pri ovom procesu, osim papirologije, najbitniji namještaj, možda se ipak varate!

Opremanje ureda znači mnogo više od kupovine radnih stolova, kancelarijskih stolova, uredskih zavjesi i sličnog. Da biste imali dobar i moderan ured potrebno je da uredski materijal koji ćete na početku postaviti, a kasnije ga i opskrbljivati bude najbolji na tržištu.…

Read Full Story