Najnovije vijesti

Najnovije vijesti

Naljepnice ne moraju biti samo ukras

Postoje razni načini na koje možete ukrasiti svoj dom. Mnogi se najčešće odlučuju za razne sitnice koje postavljaju na više različitih mjesta u domu. No, kada je riječ o ukrašavanju zida, mnogi najčešće stanu uglavnom samo na određenoj boji zida. No, zid se može i puno bolje iskoristiti i ukrasiti uz pomoć naljepnica.

Možete se odlučiti za razne vrste i njihove dizajne, no problem je što one s vremenom postanu dosadne. Jer gledate li u isti ukrašeni zid iz dana u dan, s vremenom će vam to zasigurno postati dosadno. Rješenje su tzv. piši briši naljepnice.

Drugačiji ukras za zid

Piši briši naljepnice se mogu promatrati kao nešto drugačiji ukras za zid. A to je upravo zbog njihove funkcionalnosti. Naime, nakon što ih zalijepite na određeno mjesto na zidu, moći ćete, uz pomoć krede, po njima pisati ili crtati. A vrlo jednostavno možete i sve obrisati i krenuti ispočetka.

Na taj način zid možete ukrašavati i nekoliko puta dnevno, ako to poželite. A upravo to je ono zbog čega bi se netko odlučio upravo za ovu vrstu ukrašavanja.

Natpisi na zidu su vrlo popularni

Piši briši naljepnice su odlične da na njih upisujete razne natpise. To mogu biti razni šaljivi natpisi, ali i razne zanimljive izreke i sl. Često se u raznim tvrtkama na zidove postavljaju ovakve naljepnice kako bi na njih djelatnici ili njihovi nadređeni mogli upisivati bitne informacije. U nekim tvrtkama će u ove svrhe koristiti neku ploču ili pano, no ovo također može biti i financijski isplativije rješenje, a ujedno i dekorativno zanimljivije.

Postavljanje na zid je vrlo jednostavno

Ovakve vrste naljepnica se na zid postavljaju isto kao i neke potpuno obične vrste. Prije svega, važno je osigurati da zid bude potpuno čist i suh. Ako na njemu ima neke prljavštine, prva ga dobro očistite te ga nakon toga ostavite da se osuši. Tek kada imate potpuno čist i suh zid, možete ga njega postavljati dekorativne zidne naljepnice.

YouTube video

Najveći problem pri postavljanju mogu predstavljati zračni mjerurići. Moraju se postavljati postepeno, odozgo ili odozdo te polako ujednačeno pritiskati kako bi se izbjegla pojava mjehurića zraka jer onda krajnji rezultat neće biti zadovoljavajući.

Djeca obožavaju ovu vrstu naljepnica

Piši briši naljepnice bit će odličan ukras za dječju sobu. Djeca vole šarati, a možda vam se nekad dogodilo i da su vam djeca slučajno ili namjerno pošarala zid u sobi. Njima se to možda učinilo kao zanimljiva ideja i to je sve bilo dijelom igre. No, poslije ste imali puno problema dok ste to skinuli sa zida.

YouTube video

Zato im na zid u njihovoj sobi postavite ovu vrstu naljepnica i dozvolite im da šaraju po njima kako god žele. Prije svega će im to biti zabavna aktivnost jer ste im praktički dali mogućnost da rade ono što inače ne bi smjeli. A uz sve to, kako budu rasli, moći će tu mogućnost i iskoristiti za učenje. Primjerice, crtanjem po njima bi mogli učiti pisati brojeve i slova, vi im možete zadavati razne zadatke koje oni moraju riješiti i slično. Mogućnosti ima nebrojeno i ukoliko se odlučite za takav način ukrašavanja zida u njihovoj sobi, zasigurno nećete pogriješiti.

Veliki izbor naljepnica u trgovinama

U brojnim trgovinama u kojima se prodaju ukrasi za zid, ali i razne druge vrsta ukrasa, pronaći ćete vrlo veliki izbor naljepnica, između ostalih i piši briši naljepnice. Neke će biti jednobojne, dok možete pronaći i neke puno zanimljivije, s raznim dodanim uzorcima i slično. Takvi šareni modeli će na zidu izgledati efektno i sami po sebi, a dodate li im naknadno i neki natpis ili neku svoju sliku, tada će biti još zanimljiviji.

Veliki izbor možete pronaći i u nekim internetskim trgovinama koje vam nude modele raznih dizajna, ali i veliki izbor različitih dimenzija. Imate li veliki zid, možete potražiti modele jedne velike dimenzije, a možete se i odlučiti za više manjih naljepnica. Imajte na umu da se one većih dimenzija nešto teže postavljaju i morate dobro paziti da ih dobro nalijepite na zid. Više manjih ćete puno lakše postaviti pa razmislite i o toj mogućnosti, ako vam to odgovara.

Sve u svemu, ovo je jedan inovativan način za ukrašavanje zidova. Može biti odličan dekorativni element, ali ujedno i vrlo funkcionalan. Može se odlično uklopiti u bilo koju sobu.

Praktični kuhinjski blok različitih boja i izvedbi.  Jednostavnost i moderan dizajn uz super povoljne cijene.  Pregledajte našu ponudu i kupujte online. Čitajte više …

Drvene igračke i didaktičke igračke su prvi izbor svakog roditelja kod odabira dječje igračke za kvalitetan razvoj djeteta uz igru i zabavu! Čitajte više …

Regali za knjige nude puno prostora za odlaganje, a sve češće oni su i stilski elementi u svim prostorima stanovanja. Čitajte više …

Postovi iz iste kategorije: