Najnovije vijesti

Najnovije vijesti

Lusteri su rasvjetna tijela s daškom elegancije

Lusteri su izuzetno popularna rasvjetna tijela koja su izvrsna za ostavljanje dojma elegancije u svim prostorijama. Lusteri su posebna rasvjetna tijela, jer se svjetla na njima nalaze raširena u granama s više izvora svjetlosti i zbog toga izvrsno podižu cjelokupni stil prostora.

Koji god luster izaberete nećete pogriješiti

Ova tvrdnja je u potpunosti ispravna jer moderna rasvjeta dozvoljava igranje svim mogućim kombinacijama lustera, od klasičnih do modernih. Klasični veliki lusteri su odličan izbor za grandiozna predvorja ili velike blagovaonice jer ostavljaju izuzetan dojam zbog svoje veličine i ukrašenosti. Lusteri srednje veličine odlično funkcioniraju i u spavaćim sobama, dnevnim boravcima i kuhinjama. Odlična ideja za izuzetno dug stol u blagovaonici nije jedan veliki luster na sredini stola već dva lustera srednje veličine na svakoj strani. Tako možete postići veličanstveni efekt.

Lusteri sa sjenilima mogu također biti odličan izbor, ali se većinom biraju za spavaće i dnevne sobe. Svako svjetlo ima svoje sjenilo koje raspršuje i reflektira svjetlost i tako uljepšavaju okoliš. Sjenila su najčešće tekstilna i staklena pa postoji ogroman izbor boja i dezena u ovim materijalima. Već neko vrijeme popularni su i veliki kristalni lusteri koji su stvoreni za velike prostore kojima daju dašak elegancije i sjaja. Kristali na lusteru reflektiraju svjetlost i stvaraju glamur kojeg ćete naprosto obožavati. Ovaj je luster izuzetno atraktivan ali zahtijeva i redovno održavanje jer kristali moraju biti sjajni i čisti da bi luster bio u centru pažnje.

Luster u kupaonici? Nekonvencionalno, ali fantastično.

Interesantni izbor lustera može se naći i za manje prostore kao što su garderoba ili kupaonica.  S obzirom na to da te prostorije prilično često koristimo i u njima provodimo mnogo vremena, zbog čega ne bi i ti prostori izgledali vrhunski, kad su nam toliko bitni?

https://www.youtube.com/watch?v=k7xJ8GgpQ0E

Lusteri više nisu luksuz

Iako vam se možda čini da su dobri i kvalitetni lusteri van vašeg budžeta, u krivu ste. Naravno, oduvijek postoje skupi dizajnerski ili lusteri izrađeni od posebnih i skupih materijala, no u današnje je doba moguće naći i prekrasan, lijepo izrađen luster po prihvatljivim cijenama. Posebno široki izbor možete pronaći u internet trgovinama.

Kupaonska rasvjeta nije više samo praktični detalj, nego pruža i atraktivan vizualan izgled vašeg prostora. Čitajte više …

Postovi iz iste kategorije: