Najnovije vijesti

Najnovije vijesti

Regali za dnevni boravak su temelj prostorije

Regali za dnevni boravak su nezamjenjivi dio namještaja, koji će svaki dio prostora učiniti funkcionalnijim i estetski privlačnijim. Osim što svojim izgledom regali stilski upotpunjuju prostor, što se osobito vidi kod dnevnih boravaka i blagovaonica, oni su izuzetno praktični jer pohranjuju sve ono što trebamo i volimo, a sve nam to nude nadohvat ruke.

Regali za dnevni boravak  su „must have“ svakog doma

Dnevni boravak je centar svakog doma i mjesto zajedništva, stoga se ne smije zanemariti njegova funkcionalnost. Ona se može podignuti na visoki nivo pomoću vrhunskog komada namještaja kao što je regal. 

Regali za dnevni boravak će maksimalno iskoristiti prostor dnevnog boravka, a vama će omogućiti jednostavno i pristupačno korištenje vaših omiljenih stvari kao što su knjige, CD-i i slično. Oni su odlični i kao mjesto za pohranjivanje uspomena pa je takav kvalitetan namještaj za dnevni boravak idealan za postavljanje raznih obiteljskih slika, ručnih radova i slično. 

Regali za dnevni boravak
Regali za dnevni boravak će maksimalno iskoristiti prostor dnevnog boravka

Regali i njihova kupnja

Odabir regala za dnevni boravak se možda čini teškim, ali zapravo je riječ o jednostavnom izboru -kupite ono što je ugodno vašem oku. Pažnju ipak morate obratiti na nekoliko stvari. 

Veličina regala

Morate biti sigurni da će se regal veličinom i stilom uklopiti u vaš prostor jer svaki dnevni boravak ima garnituru za sjedenje, a ona često dominira prostorom zbog svoje veličine. Pripazite da se ova dva velika komada namještaja slažu bojom, a isti stil nije obavezan, iako je često najbolje rješenje kupiti oba komada namještaja u istom stilu.

YouTube video

Boja regala

Obratite pozornost i na to slaže li se regal s bojom zidova, jer veliki kontrast može lako uništiti cjelokupni dojam, pa čak i ako kupite najskuplji i najcjenjeniji regal. Boja zidova i boja regala usko je vezana i uz veličinu prostora jer ga mogu vizualno smanjiti, što je u redu ako imate ogromni dnevni boravak, ali vam se neće dopasti ako se smanji vaš već mali prostor. Veliku popularnost zbog toga imaju bijeli regali, jer oni bez obzira na boju zidova dodatno šire prostor.

LED rasvjeta na namještaju

Interesantni dodatak modernim regalima za dnevni boravak je i LED rasvjeta koja ga može učiniti još atraktivnijim komadom namještaja i potpuno neodoljivim. Ovakav izbor pokazuje i vašu sposobnost praćenja novih trendova.

Ne volite glomazni namještaj? Odaberite otvoreni regal

Kao stvoreni za ljubitelje otvorenog prostora i minimalizma su otvoreni regali čistih linija, napravljeni iz različitih kombinacija odvojivih komada namještaja i polica. Takav regal omogućuje konstantno premještanje komada namještaja što stvara odličnu mogućnost kreiranja novog prostora nakon što vam dosadi stara postava namještaja.

Postovi iz iste kategorije: