Najnovije vijesti

Najnovije vijesti

Žarulje za kvalitetnu rasvjetu stana

Osim samog namještaja i njegovog rasporeda u prostoru, još jedan veoma bitan element koji će se pobrinuti za atmosferu i ugodnost prostora je rasvjeta. Prilikom uređenja veoma je bitno pomno odabrati kvalitetne žarulje koje će biti pametno postavljene u stanu i pružiti ugodan boravak svim ukućanima bez potrebe za naprezanjem vida tijekom hodanja stanom.

Koje žarulje odabrati?

Danas tržištem prevladavaju LED žarulje koje u odnosu na ostale vrste rasvjete pružaju znatno bolje osvjetljenje i dulji rok trajanja. Upravo zbog toga naša preporuka je odabir LED rasvjete u stanu, koja se koristi u svim novogradnjama upravo zbog svojih iznimnih prednosti. Svoje prednosti već su odavno dokazale u automobilskoj industriji, a danas su sve popularnije i u raznim drugim industrijama koje koriste svjetla.

Stare žarulje sa žarnom niti imaju mnoge mane, a najizraženije su to što ne pružaju kvalitetnu rasvjetu i prirodnu boju svjetla, te veoma kratak rok trajanja. U stanovima svijetla se gase i pale veoma često, te je LED žarulja u znatnoj prednosti u odnosu na stare žarulje koje uslijed naglog paljenja i gašenja mogu pregorjeti. Sama početna investicija je puno jeftinija, no na dugoročno LED tehnologija će vam se višestruko isplatiti, što financijski, što prema kvaliteti osvjetljenja prostora.

Kvalitetna rasvjeta zahtjeva dobar raspored

U stanu ćete provesti veći dio svoga života, stoga je veoma bitno da se osjećate ugodno. Upravo zbog toga osim izbora kvalitetne žarulje, bitno je i da je rasvjeta dobro organizirana. Ovisno o samom uređenju stana, možete se odlučiti i na odabir nekih modernijih rasvjetnih tijela koji će prostoru dati dodatnu dozu luksuza. LED žarulje pružaju i kvalitetniji oblik rasvjete zato što paljenje i gašenje ne utječe na njihov rok trajanja, koji kod nekih žarulja iznosi čak do 50 tisuća radnih sati.

YouTube video

Naručite žarulje online

Kako biste izbjegli putovanje i kupovinu u skupim dućanima, najjednostavniji put do kupnje žarulje su razne online prodavaonice. U njima možete pronaći široki izbor rasvjetnih tijela i zasigurno sve ono što vam je potrebno za  rasvjetu prostora. Kupi žarulje online i osim same uštede uživaj u kupovini iz vlastitog doma!

Postovi iz iste kategorije: