Najnovije vijesti

Najnovije vijesti

Kreativno rješenje za uređenje prostora

Uređenje doma najčešće se svodi na sitne dekorativne detalje koje postavljamo po prostoru. Ipak, zidovi su jedna od površina koja može izgledati poprilično golo i narušavati sklad cijelog prostora. Želite li svoj prostor ukrasiti na inovativan način, dekorativne zidne naljepnice savršeno su rješenje za vas.

Dostupne u brojnim oblicama, bojama i dimenzijama, omogućuju vam da svoj prostor ukrasite na način kako to vama odgovara.

Naljepnice za svaki prostor

Dekorativne zidne naljepnice sve su popularnije rješenje za uređenje doma, upravo radi svoje svestranosti. Mogu se pronaći u nizu motiva, veličina, boja, oblika i stilova, što znači da savršenu dekorativnu zidnu naljepnicu bez problema možete pronaći za svaki prostor u svom domu. Bez obzira, radi li se o spavaćoj, dječjoj ili dnevnoj sobi, blagovaoni ili kuhinji, one koje će vas razveseliti čekaju na vas. Trebate ih samo pronaći.

Pustite mašti na volju pri dekoraciji prostora

Imate li specifične želje što se uređenja doma tiče, onda možda nećete biti zadovoljni s izborom dekorativnih zidnih naljepnica koje možete pronaći u trgovinama ili na internetu. Ipak, ne bojte se – mnoge trgovine nude mogućnost izrade onih po želji, što znači da svoje zidove možete ukrasiti motivima koje ste sami odabrali. To mogu biti: 

  • Crteži
  • Fotografije
  • Dizajni koje ste sami osmislili

Tako svom prostoru možete dati potpuno personaliziran i unikatan izgled.

Za postavljanje na zid bez brige

Za razliku od drugih vrsta zidnih ukrasa, dekorativne zidne naljepnice postavljaju se brzo, bez nereda i oštećenja na zidu o kojima ćete se kasnije morati brinuti. Sve što vam je potrebno je malo vremena i tanak tvrd predmet. Skinete zaštitnu poleđinu i nježno ju postavite na zid pazeći na ravninu motiva. Sve balončiće zraka koji su zaostali nakon postavljanja lako možete izgurati tankim oštrim predmetom. Kada je više ne želite za zidu, nježno ju odlijepite. Zid će biti kao nov, spreman da na njega postavite neku novu.

YouTube video
Kožni dvosjedi su svevremenski klasik

Dvosjedi su odličan odabir jer u sebi skrivaju puno potencijala, a ne zauzimaju puno mjesta, što je za mnoge prostore jedna od najbitnijih stavki.  Više o njima možete pročitati u članku Kožni dvosjedi za dnevni boravak.

Razigran i kreativan prostor

Ova vrsta naljepnica, osim dekorativne uloge, imati i dodatnu ulogu u vašem prostoru. Piši briši dekorativne zidne naljepnice odlična su ideja za dječju sobu ili pak kuhinju. Po njima se najčešće može pisati markerima za ploču ili pak kredama, a nude odličan prostor na kojemu možete pustiti mašti na volju ili pak zapisati važne zabilješke. Stoga, ako je to ono što vam je potrebno, pronađite idealne modele u trgovinama.

Postovi iz iste kategorije: