Najnovije vijesti

Najnovije vijesti

Kawasaki je respektabilno ime u moto industriji

Moto industrija nije toliko jaka kao auto industrija, no unatoč tome, jako puno ljudi uživa u vožnji raznim motorima. Dovoljno je pogledati ceste za vrijeme toplijih dana u godini i odmah će se uočiti veliki broj motora. Ima ih svakakvih, od onih malenih poput skutera pa sve do velikih i brzih motora.

Također, postoji dosta proizvođača koji proizvode same motore, ali i opremu za njih te razne dodatke. Neki od tih proizvođača stekli su već kultni status među vozačima, a kao jedan od poznatijih ističe se i Kawasaki.

Kawasaki je sinonim za kvalitetu i brzinu

Sjedište Kawasakija je u Japanu, no diljem svijeta mogu se pronaći podružnice, kao i razne trgovine. Kada je u pitanju Kawasaki Slovenija također ima štošta za ponuditi. Postoje brojne lokalne trgovine, ali i internetske trgovine u kojima se može pronaći nešto od sljedećeg:

  • Motori
  • Rezervni dijelovi
  • Oprema za motore

Ljubitelji motora zbog toga rado dolaze upravo u Sloveniju jer mogu očekivati da će tamo pronaći sve za svog limenog ljubimca.

YouTube video

Veliki izbor rezervnih dijelova i opreme za motore

Na sam spomen Kawasaki motora, mnogima će glavna asocijacija biti brzina. Naime, mnogi njihovi modeli su projektirani kako bi mogli postizati velike brzine i s razlogom mnogi takve motori nazivaju “jurilicama”. Naravno, brzina nije jedino po čemu se ovi modeli ističu. Kvaliteta svih dijelova i dugotrajnost čine njihove motore odličnim izborom.

A slovenske trgovine imaju drugu misiju. One žele postići da asocijacija na Kawasaki Slovenija bude veliki izbor rezervnih dijelova i opreme za Kawasaki motore. A da bi došli do toga, trude se stvarno imati veliki asortiman. Tako u brojnim slovenskim trgovinama možete pronaći rezervne dijelove, kao što su razne sklopke, filtri, diskovi, pločice i slično. A kada je riječ o opremi za motore, lista se samo nastavlja. Tako možete birati između velikog broja raznih kaciga za motor, koje bi trebale biti prve na listi prioriteta pa zatim razna odjeća i obuća za vožnju, koja uključuje motorističke rukavice, motorističke čizme, motorističke jakne, itd.

Sve u svemu, po pitanju dijelova i opreme za motore općenito, a pogotovo za Kawasaki motore, Slovenija bi trebala ispuniti očekivanja svakog vozača motora.

Jeste li zainteresirani za automobile? Onda si pročitajte i članak o tome kako je avto karoserija izgledala nekad i kako izgleda sada. Više o tome ako slijedite linku.

Postovi iz iste kategorije: