Najnovije vijesti

Najnovije vijesti

Stanovanje u Domžalama je u srcu Slovenije

Tražite li mirno i slikovito mjesto za život, u kojemu istovremeno možete uživati u prednostima modernog stanovanja i miru i tišini prirode, Slovenija nudi mnoge mogućnosti da ostvarite svoj san.

Domžale je jedan od slikovitih gradića u srcu Slovenije, koji nudi spoj modernog i tradicionalnog, novog i starog. Dobra povezanost s ostatkom Slovenije, kao i sa susjednim zemljama, Hrvatskom, Austrijom i Italijom, omogućuje vam da i dalje budete u centru zbivanja. A blizina prirode i zelenila također vam omogućuje da pobjegnete iz vreve i brzine modernog života kada god vam je potreban predah.

Skriveni biser Slovenije

Kada je u pitanju stanovanje Domžale je odlično mjesto. To je simpatičan grad u središnjoj Sloveniji, na samo oko 15 kilometara udaljenosti od glavnog grada Slovenije, Ljubljane, s kojim ga povezuju česte autobusne linije. Savršena pozicija u podnožju Kamniških Alpa, Domžale povezuje s prirodom, u koju lako možete pobjeći kada vam je potreban odmor.

Stanovanje Domžale

Više od svega, prepoznatljiv je po svojoj lakoj industriji i mnoštvu malih poduzeća koja u njemu posluju, ali i po poljoprivredi, koja je i dalje jedna od najbitnijih poslovnih grana u gradu. U povijesti se prvi put spominje u spisima iz 13. stoljeća, a svoj status grada dobio je 1952. Dobra povezanost s glavnim gradom i blizina prirode čini ga savršenim mjestom za stanovanje, pogotovo kada se radi o mlađim obiteljima.

Ponuda za svaki ukus

Stanovanje u Domžalama sve je popularniji odabir za mnoge ljude. Njegova pozicija u srcu Slovenije te blizina glavnog grada znači dobru povezanost sa svim bitnim aspektima, bilo da se radi o poslu, školi, bolnici ili mjestu za izlaske. S druge strane, za samo nekoliko sati putovanja možete se naći na Jadranskoj obali ili u Alpama, skočiti na izlet u Italiju, Austriju ili Hrvatsku.

YouTube video

Tržište nekretnina u Domžalama upravo iz tog razloga u zadnjih nekoliko godina cvijeta jer se stanovanje čini kao želja mnogih ljudi. Bilo da vas zanima unajmljivanje ili kupnja, ovaj grad vam može ponuditi sve što poželite. Od stanova u novogradnji, u moderno uređenim prostorima, pa sve do klasične slovenske arhitekture u obliku jednostavnih i lijepo uređenih kuća, ovdje se može pronaći nešto za svaki ukus. Tražite li mjesto koje spaja moderan život i mir prirode, razmislite o stanovanju u Domžalama!

Postovi iz iste kategorije: