Najnovije vijesti

Najnovije vijesti

Xerox printer za svaki oblik poslovanja

Američka kompanija Xerox svoje je putovanje u svijet tiskanja započela još početkom 20. stoljeća, a trenutno slovi kao jedan od najpouzdanijih i najkvalitetnijih proizvođača pisača, skenera i slične opreme.

Xerox printer je idealan izbor za sve vrste poslovanja, ali i za kućnu upotrebu. Kvalitetom nadmašuju mnoge svoje konkurente, a jedni su od rijetkih na tržištu koji nude najbolji omjer cijene i kvalitete.

Njihove vrhunske performanse  omogućuju korisnicima sve vrste multitaskinga i održavaju uspjeh svakog poslovanja, od najmanjih tvrtki do velikih kompanija, stoga nije čudno što je Xerox česti odabir vrhunskih tvrtki.

Upoznajte svijet Xerox višenamjenskih i laserskih pisača

Kupnja printera započinje odabirom vrste printera kojeg kupujete, a riječ je o tintnim ili laserskim printerima. Općenita preporuka je kupnja laserskog pisača, osim u slučaju kada vam je potreban za kućanstvo i kada ispisujete mali broj stranica.

Xerox printer
Xerox printer je idealan izbor za sve vrste poslovanja

Inkjet pisači

Inkjet pisači imaju nešto malo slabije performanse, ispisuju manji broj stranica, sporiji su i tinta im je skuplja, što je u redu za malog korisnika koji će takav pisač platiti puno jeftinije pa će uštedjeti na cijeni pisača. 

Laserski printeri

Laserski Xerox printer odličan je izbor za poslovne korisnike, jer je:

  • brži
  • efikasniji
  • ispis je jeftiniji

Često su multifunkcijski, s uključenim skenerom, a mogu biti mono laserski printeri ili printeri u boji, a za ispis je potreban Xerox toner.

Čitajte i sljedeći članak: Tinta za Canon printer – pojednostavite svoje poslovanje

Kako bi vaš printer radio izvrsno i bez zastoja potrebno je imati i kvalitetnu tintu za njega. Tinta za Canon printer jedan je od proizvoda na kojeg se možete osloniti i koji će vam pomoći savladati sve vaše zadatke uspješno i učinkovito.

Mono laserski printeri su idealni za ispis dokumenata, crno-bijelih slika i slično, pa su dobro rješenje za male urede u kojim se puno ispisuje. Printeri u boji su izbor većih tvrtki, kojim je bitan ispis slika i dokumenata u boji. Nerijetko ove dvije vrste pisača imaju duplex funkciju kako bi obostrano printali i tako uštedjeli papir.

YouTube video

Multifunkcijski pisači

Xerox multifunkcijski pisači imaju vrhunske performanse i kvalitetu ispisa, što im omogućuje bolju produktivnost i najbolji učinak. Ispisuju na desetke tisuća stranica uz najmanje troškove izmjene tonera, pa su vrlo popularni.

Xerox toner i zašto ga kupiti?

Xerox printer je najkompatibilniji sa svojim tonerom i, iako ima zamjenskih tonera koji mogu raditi na ovom pisaču, original je uvijek najbolja opcija. Postoji mnogo prednosti za kupnju tonera, a jedna od njih je svakako i vrhunska kvaliteta ispisa.

Toneri su mnogo bolji izbor od tinte jer se tinte suše, a toneri ne. To znači da ste prisiljeni koristiti tintni pisač samo da mu se tinta ne bi osušila. S druge strane, toner može stajati i mjesecima bez korištenja i ništa se neće dogoditi.

Xerox toner omogućuje puno ljepši i sjajniji ispis nego što to može pružiti bilo koji tintni pisač. Važno je naglasiti i da puno brže printaju. Zato su Xerox toner i laserski printer najbolje rješenje i u cjenovnom rangu i što se tiče dobivene kvalitete ispisa.

Pročitajte i slijedeći članak Brother printer odgovarat će vašim potrebama, da biste odlučili o kupnji Brother pisača.

Postovi iz iste kategorije: