Najnovije vijesti

Najnovije vijesti

Auto presvlake štite interijer automobila od uništenja i prljavštine

Nekoliko mjeseci nakon kupnje novog automobila svi nastoje više paziti na svog novog limenog ljubimca i smanjiti svaku mogućnost prljanja ili oštećenja. Upravo zbog toga nerijetko uz automobil ljudi kupuju i odgovarajuće auto presvlake koje će se pobrinuti da originalna navlaka za sjedala nakon dosta vremena bude kao prvog dana kada je automobil izašao iz salona. Prije kupnje potrebno je da znate neke stvari s kojima ćete uštedjeti pri kupnji i znati kako odabrati kvalitetne auto presvlake, a upravo to možete naučiti u nastavku ovoga teksta.

Kako odabrati odgovarajuće navlake za sjedala automobila?

Kao i kod kupnje cerade za auto, tako i kod kupnje presvlaka za sjedala za svaki model automobila razlikuje se i model presvlaka. Osim o tome za koji automobil planirate kupnju navlaka, cijena auto presvlake ovisi i o materijalu i kvaliteti izrade. U većini slučajeva su navlake za sjedala automobila izrađene od nekih sintetičkih materijala, a glavni razlog tome je što onda odlično prianjaju uz sjedala. Negativna strana je što su u većini slučajeva izrađene od tankog materijala koji se vrlo brzo troši i zbog toga im je kratak vijek trajanja.

Univerzalne auto presvlake su u zadnje vrijeme veoma popularne zbog niske cijene, te brze dostupnosti. Kupnja određenih navlaka za točan model automobila zna biti prava muka, no zbog toga su univerzalne navlake dostupne u gotovo svakom dućanu vezanom uz automobile, te iako su univerzalne odlično pašu u svakom automobilu.

YouTube video

Auto navlake od kože sve više padaju uz zaborav. Rade se prema narudžbi, te iako automobilu daju dozu elegancije i luksuza, u praksi za vrijeme vrućih ljetnih dana putnicima koji sjede u automobilu stvaraju prave muke. Osim toga cjenovno su i dalje u samom vrhu i isplativost njihove kupnje nije velika.

Kupite online i uštedite!

Kao i kod mnogih drugih stvari, internet prodavaonice i kod automobilskih dijelova i dodataka dominiraju na tržištu. Glavni razlog tome je što ne moraju plaćati prostor i osoblje, te na tom dijelu štede dobar dio budžeta. Zbog toga si mogu priuštiti manju zaradu po proizvodu od fizičkih prodavaonica, te nerijetko nude i odlične akcije. Nakon što pretražite ponudu, odaberite auto presvlake koje vam se sviđaju, stavite ih u košaricu i naručite. Nakon toga sačekajte par dana i doći će vam na adresu.

Auto kozmetika je osmišljena da udovolji svim estetskim potrebama vašeg limenog ljubimca. Ona je tu kako bi se pobrinula da vaš automobil bude u besprijekornom stanju i na vrhunskom estetskom nivou.  Čitajte više …

gumi tepisi za auto

Održavajte svog limenog ljubimca

Osim što je vrlo važno da automobil bude tehnički ispravan, vrlo je važno, a posebno prilikom prodaje istog tog automobila, da on bude očuvan. Očuvanost automobila ne odnosi se samo na njegove vanjske dijelove i mehaničke dijelove poput motora

Postovi iz iste kategorije: