Najnovije vijesti

Najnovije vijesti

Presvlake za auto štite originalni interijer

Kada kupite novi automobil, veoma je bitno od samog početka ozbiljno pristupiti njegovom održavanju i zaštititi ga od mogućih oštećenja. Iako na neke stvari ne možemo pretjerano utjecati, poput karoserije vozila koja je podložna raznim vanjskim oštećenjima, interijer vozila možemo zaštititi. Tu će vam pomoći auto tepisi za podnožje i presvlake za auto koje štite siceve od trošenja.

Kroz ovaj tekst upoznati ćemo vas s raznim dodatcima koji štite interijer, a ujedno mogu poslužiti i za uljepšavanje izgleda.

Zaštita interijera automobila

Za potpunu zaštitu interijera vozila, neophodno je koristiti neke dodatke, kao što su:

  • tepisi za auto
  • auto presvlake za sjedala
  • korito prtljažnika

Ove tri stvari su ključne za zaštitu originalnih dijelova vozila i pomoći će održavanju vrijednosti vozila. Tepisi su neophodni za sprečavanje trošenja podnožja vozila i poslužit će kao odlična obrana od prljavštine i vode. Postoje razni modeli, a najpopularniji su gumi tepisi. 

Presvlake za auto zadužene su za zaštitu sjedala, tj. one štite originalne presvlake na sicevima. Postoje dvije varijante, univerzalne presvlake i presvlake za određeni model vozila.

Univerzalne automobilske presvlake

Jeftinija varijanta zaštite sjedala su univerzalne presvlake za auto. One se mogu kupiti u raznim trgovinama, no njihova mana je što ne pašu idealno na sva sjedala i vizualno ne izgledaju toliko atraktivno. Najčešće se koriste kod starijih vozila, manje vrijednosti, gdje estetika nije u centru pažnje. Prilikom odabira obratite pažnju na to da su što deblje, jer debljina diktira i njihovu dugotrajnost.

Presvlake za auto
Presvlake za auto zadužene su za zaštitu sjedala

Auto presvlake za određeni model vozila

Kao i kod svih drugih stvari, tako i presvlake za auto koje su posebno dizajnirane i namijenjene točno određenim sicevima su najbolji odabir. Budući da će se savršeno stopiti sa sjedalima vozila, neće biti moguće prepoznati radi li se o presvlakama ili o normalnim sicevima. Osim toga, budući da su napravljene po mjerama, njihovo trošenje je znatno manje od univerzalnih koje se znaju gužvati ili kliziti po sjedalu, a samim time i uništavati originalne siceve.

YouTube video

Kupnja presvlaka za auto

Prilikom kupnje auto presvlaka, u širokom asortimanu raznih trgovina naletjeti ćete na presvlake za auto od različitih materijala. Ovisno o ostalom interijeru vozila, možete odabrati tekstilne ili kožne presvlake, koje će znatno podignuti interijer i dati dozu luksuza. 

U web trgovini Silux mogu se pronaći razni auto dijelovi, kao i dodatna oprema za auto. Ova trgovina je najbolji izbor za opremanje vašeg limenog ljubimca i prvo mjesto koje morate posjetiti u slučaju kvara nekog dijela automobila.

Postovi iz iste kategorije: