Najnovije vijesti

Najnovije vijesti

Tipski auto tepisi uljepšat će vašeg limenog ljubimca

Tekstilni auto tepisi

Tražite li nove tepihe za auto, na izbor vam se nudi nekoliko opcija – prije svega, važno je odlučiti se za materijal. Trenutno se na tržištu nude gumeni i tekstilni auto tepisi, a koji ćete odabrati ovisi o tome koliko vam je važna pedantnost i udobnost tijekom vožnje. Drugi izbor odnosi se na to hoćete li nabaviti tipske ili univerzalne auto tepihe.

Univerzalni tepisi za auto odlična su opcija kada nemate alternativu, jer su osmišljeni tako da odgovaraju većini automobila, no prekrit će samo dio poda vašeg automobila i nema garancije da će u potpunosti odgovarati tom prostoru.

Gumi tepisi za auto

Ipak, jednostavno nabavljanje, rasprostranjenost i povoljna cijena čini tipske auto tepihe boljom opcijom. Tipski auto tepisi besprijekorno će se uklopiti u vaš automobil, bez potrebe za dodatnim krojenjem i namještanjem te će u potpunosti prekriti sve površine koje je potrebno zaštiti od prljavštine.

Čitajte i sljedeći članak: Presvlake za auto štite originalni interijer

Presvlake za auto zadužene su za zaštitu sjedala, tj. one štite originalne presvlake na sicevima.

Novi ili korišteni tepisi za auto

Ako ste se odlučili za tipske auto tepihe, imate dvije mogućnosti nabave. Korišteni se lako mogu nabaviti na auto otpadima, i to po veoma prihvatljivim cijenama. Ipak, želite li se odmaknuti od standardne opreme koja dolazi uz vaš automobil i personalizirati ga, onda su novi tipski auto tepisi rješenje za vas.

YouTube video

Tekstilni auto tepisi mogu se ukrasiti i izraditi po vašoj želji, dok gumi tepisi za auto napravljeni po mjeri nude brzo, jednostavno i pristupačno rješenje jer se lako mogu održavati i očistiti. Uz to, tipske varijante mogu se također izraditi i u dimenzijama prtljažnika, što je odlično rješenje ako u prtljažniku često prevozite kućne ljubimce, alate ili druge stvari koje mogu uzrokovati velik nered.

Više prostora za vašu prtljag osiguravaju krovne kutije. Elegantna i prostrana kutija za teret koja se montira na krov, optimizirana je za jednostavno korištenje. Čitaj više …

Postovi iz iste kategorije: