Najnovije vijesti

Najnovije vijesti

Gledring – ime koje je sinonim za kvalitetu

Ako tražite kvalitetu za svoj automobil, birajte Gledring! Ova slovenska tvrtka s dugogodišnjim iskustvom osnovana je još 1949. godine i posljednjih par desetljeća pri vrhu je europskih proizvođača gumenih tepiha za auto. Kvaliteta proizvoda višestruko je prepoznata, a posljednja u nizu nagrada je i nagrada za kvalitetu i dizajn dodijeljena od strane časopisa “Autobuild”.

Tepisi za auto Gledring slovenski su proizvod koji jamči kvalitetu: tepisi napravljeni su od ugodnih materijala i bez otrovnih primjesa te su izrazito ugodni za korištenje. Zbog toga su posebno zadovoljni kupci tepiha koji su otkrili da su njihovi tepisi ugodnog mirisa, za razliku od većine gumenih autotepiha na tržištu.

Gledring gumeni tepisi izrađeni su po mjeri

Osim ovih izvrsnih kvaliteta, gumeni tepisi su napravljeni točno po mjeri automobila pa nude odličnu zaštitu od prljavštine i ne dozvoljavaju prljanje ostatka automobila. Njihova posebnost su i visoki rubovi koji štite ostatak automobila od zaprljanja, i čepovi za pričvršćivanje koji se brinu da se tepisi ostaju na mjestu i tako štite unutrašnjost automobila.

Čepovi su proizvedeni od visokokvalitetnog PVC-a i ne mogu se slomiti jer su otporni na udarce. Gledring tepisi imaju originalni dizajn koji onemogućava skupljanje prljavština i njeno zadržavanje na tepihu. Jednostavni su za održavanje i potrebna je samo voda i spužva, a postoji i način njihovog suhog čišćenja.

Posebna pozornost posvećena je ekološkim standardima

Tvrtka Gledring posvetila je veliku pozornost kvaliteti i ekološkim standardima svojih proizvoda koji zadovoljavaju visoke europske standarde i norme te su zbog toga izuzetno cijenjene. Osim gumenih autotepiha koje možete izabrati za bilo koji model automobila, Gledring je razvio i sredstvo za čišćenje tih tepiha u obliku suhog pranja. Ekološki je prihvatljivo i nije štetno niti za okoliš niti za korisnika, a odlično čisti i najteža zaprljanja.

YouTube video

Gledring je također kreirao i sredstvo za dodatnu impregnaciju koja će osigurati dugotrajnost ovog proizvoda. Kako bi se osigurali da krajnji korisnik uvijek dobije njihov originalni proizvod i da on savršeno pristaje svakom automobilu, Gledring na svoje auto tepihe stavlja oznake modela, brenda i godine proizvodnje auta kako bi korisnik kupio ispravan proizvod koji savršeno odgovara automobilu.

Ako se odlučite za H7 LED žarulje za auto, osjetit ćete brojne prednosti. Prije svega, osvjetljenost prostora će biti puno veća. Više o tome možete pročitati ako slijedite linku.

Postovi iz iste kategorije: