Najnovije vijesti

Najnovije vijesti

Održavajte svog limenog ljubimca

gumi tepisi za auto

Osim što je vrlo važno da automobil bude tehnički ispravan, vrlo je važno, a posebno prilikom prodaje istog tog automobila, da on bude očuvan. Očuvanost automobila ne odnosi se samo na njegove vanjske dijelove i mehaničke dijelove poput motora, već i na unutrašnjost automobila

Tako, osim očuvanosti sjedišta, kokpita i drugih unutrašnjih dijelova automobila, vrlo je važno i da njegov pod bude vrlo očuvan te da nema naznaka korištenja, prljavštine i nečistoće. Kako biste to postigli, vrlo je važno imate tepihe za auto. Tek kada je automobil tehnički ispravan te ima očuvanu unutrašnjost, za njega ćete moći dobiti visoku cijenu.

Najbolji izbor za čist auto

Kada je riječ o tepisima za auto, veliki je izbor istih na današnjem tržištu automobilskih dodataka. Kao jedan od najčešćih izbora odabiru se gumi tepisi za auto. Razlog tome je što se oni, za razliku od primjerice tekstilnih tepiha za auto, puno brže i lakše održavaju. 

gumi tepisi za auto
Vrlo je važno, da pod vašeg automobila bude vrlo očuvan.

Naime, kako biste ih očistili, dovoljno ih je samo oprati vodom i deterdžentom, a njihovo sušenje trajat će vrlo kratko, što je za razliku od tekstilnih tepiha koji se moraju dugo sušiti i puno detaljnije čistiti velika prednost koja im ide u korist.

Jednostavno čišćenje gumenih tepiha u autu

Kao što je ranije napomenuto, gumeni tepisi za auto puno lakše i brže se čiste od drugih vrsta, pa su zbog toga odličan izbor za sve one koji žive u kontinentalnom dijelu zemlje, odnosno u svim onim dijelovima zemlje u kojima su oborine puno češće. Odnosno, gdje je povećana mogućnost unosa blata, zemlje i drugih nečistoća u automobil uslijed mokrog vremena. 

Također, osim zemlje blata i drugih nečistoća, u automobil s gumi tepisima za auto puno je lakše odložiti i mokar kišobran ili neke druge mokre stvari, jer se po izlasku iz automobila gumeni auto tepih treba samo protresti i pustiti da se osuši te je spreman za ponovnu upotrebu.

YouTube video
Kako očistiti gumene auto tepihe?

Brojne prednosti gumi tepiha za auto

Osim toga što su gumi tepisi za auto jednostavni za korištenje, oni imaju i brojne druge prednosti:

  • Jeftinija su opcija 
  • Ne može doći do pogreške prilikom kupnje jer se najčešće prodaju u  univerzalnim veličinama
  • Mogućnost kupnje u svim većim trgovačkim centrima

Ukoliko još niste sigurni jesu li automobilski gumeni tepisi najbolji izbor za vas, svakako ih isprobajte i sigurno se nećete razočarati.

Postovi iz iste kategorije: