Najnovije vijesti

Najnovije vijesti

Bosch Tronic 3000 T ima raspon pritiska vode od 150 psi

Stopa oporavka

Stopa nadoknađivanja tople vode za ove grejače vode je 6.8 GPH na 90 stepeni Farenhajta. Stopa nadoknađivanja će biti kraća ili duža u zavisnosti od temperature ulazne hladne vode. Sve u svemu, obezbeđuje dobar oporavak temperature.

Pritisak vode

Bosch Tronic 3000 T ima raspon pritiska vode od 150 psi. Ako je pritisak vode u vašem vodovodnom sistemu previsok, onda ćete morati da instalirate regulator pritiska vode da biste sprečili nepotrebno curenje iz ventila za smanjenje pritiska na vrhu uređaja. Morate da obezbedite način da se višak vode bezbedno iscedi sa sigurnosnog ventila. Ovo može biti nezgodno ako je instalirano unutar ormarića.

Uklapa se u unutrašnjost ormarića ispod sudopera, ali ventil za rasterećenje još uvek treba mesto za oslobađanje viška pritiska

Raspon temperature

Temperaturni opseg bojlera Bosch Tronic 3000T je između 65 i 145 stepeni Farenhajta. Možete kontrolisati temperaturu okretanjem spoljnog dugmeta na prednjoj strani. Izgleda da je plastični brojčanik malo težak za okretanje, tako da ga ostavite na idealnoj poziciji kada otkrijete koliko želite da voda bude vruća.

Izvor napajanja

To su električni grejači vode na struju. Potrebne snage su 120V / 12a za ukupno 1440 vati. Pročitajte uputstvo za određeni model Bosch Tronic 3000T za preporučeni merač žice i prekidač pojačala. Izgleda kao da se 2.5-galonske i 4-galonske jedinice mogu priključiti, ali jedinica od 7 galona mora biti čvrsto ožičena.

Instalacija

Bosch Tronic 3000 T električni grejači vode sa mini-rezervoarom ugrađeni su na mestu korišćenja za lavabo u kupatilu, kuhinji, garaži, kolibi, RV, vešeraju ili kući na bazenu. Može se pričvrstiti na zid pomoću priloženog zidnog nosača. Može se instalirati i ispod sudopere ili čak montirati na pod.

YouTube video

Dovoljno mali da stane ispod umivaonika u kupatilu ili u kuhinjskim sudoperama

Pre postavljanja jedinice treba da razmotrite položaj ventila za smanjenje pritiska. Ponekad oslobađa male količine vode kroz sigurnosni ventil kao sigurnosnu meru. To može uzrokovati probleme sa vlagom ako je instaliran unutar ormarića. Prema tome, možda ćete morati da nađete neki način da ga povežete sa odvodom ili da obezbedite kontejner u koji višak vode može da teče bez izazivanja nereda.

Jedinice od 2.5 galona i 4 galona imaju 1/2 ″ muški NPT priključak. Jedinica od 7 galona ima 3/4” muški priključak za vodu NPT.

Postovi iz iste kategorije: