Najnovije vijesti

Najnovije vijesti

Kamp kuhinja za tople obroke na kampiranju

Kvalitetna kamp kuhinja

Kampovi danas nude puno bolji smještaj nego u prošlosti i stoga se sve više ljudi za ljetovanje odlučuje na kampiranje. Visoka ljubaznost s kojom će vas dočekati osoblje kampa, uređenost samog kampa, te odlična sređenost sanitarnih čvorova i tuševa zasigurno će se pobrinuti da vam kampiranje učine savršenim. Ono što je vaša obaveza je uzeti svu potrebnu opremu koja obuhvaća šator, vreće, stol i stolice, te za one koji žele spremati sami svoje tople obroke kamp kuhinja je idealno rješenje.

Oprema za kampiranje

Prije odlaska na kampiranje morate se pobrinuti da nabavite svu potrebnu opremu. Kao što smo već u uvodu napisali ona obuhvaća šator za kampiranje, vreće za spavanje, stolove i stolice, a za spremanje obroka neophodna je i kamp kuhinja.

Kamp kuhinja je idealno rješenje
Šator kuhinja ili kamp kuhinja

Osim ovih osnovnih stvari, za kampiranje bit će vam potrebna i sredstva za higijenu, frižider, rasvjeta i sve ostale stvari bez kojih ne možete normalno boraviti u kampu. Kod većine kampova na ulazu nalazi se i dućan u kojem svakodnevno možete kupovati sve što vam je potrebno za dan, stoga na kampiranje ne morate nositi namirnice i tekućinu za sve dane boravka.

Šator kuhinja

Šator kuhinja ili kamp kuhinja mjesto je na kojem za vrijeme kampiranja možete spremati obroke. Ona je dimenzijama puno viša od šatora, jer se u njoj boravi stojeći, a najčešće je izrađena od PVC materijala.

YouTube video

Prozori na kuhinji izrađuju se od mreže s poklopcem, a prilikom kupnje pripazite na to da li kamp kuhinja dolazi opremljena ili kupujete samo šator. Također cijena kuhinje za kampiranje ovisi i o veličini, kvaliteti materijala od koje se izrađuje, te što sve dobivate u kompletu.

Gdje kupiti kuhinje za kampiranje?

Kamp kuhinja može se kupiti u svakom dućanu koji ima opremu za kampiranje, ali naš savjet je ipak online kupnja. U online trgovinama specijaliziranim za kamperske proizvode, možete u širokom asortimanu pronaći svu opremu potrebnu za kampiranje, a osim toga cijene u online trgovinama često su puno bolje od cijena u dućanima. Prilikom kupnje važno je da obratite pažnju na opis kuhinje koju kupujete, te što sve dobivate u kompletu i kolika je veličina same kuhinje.

Postovi iz iste kategorije: