Najnovije vijesti

Najnovije vijesti

Fertility za zdravlje u trudnoći

Odluka o tome da postanete roditelj jedna je od najvažnijih odluka koje možete donijeti u životu. Bez obzira postajete li otac ili majka, jednom kada se otisnete na put u roditeljske vode život će vam se u potpunosti promijeniti.

Iako je zdravlje roditelja veoma bitno tijekom cijelog života djeteta, nema doba kada je majčino zdravlje bitnije od trudnoće. Stoga je, planirate li se otisnuti u roditeljske vode, veoma je važno da pažnju obratite na svoje zdravlje te svoju prehranu dopunite dodatcima koji će vas nahraniti vitaminima i hranjivim tvarima te vam olakšati put prema trudnoći!

Pun hranjivih tvari

Fertility je jedan od najučinkovitijih, ali i najkvalitetnijih proizvoda na tržištu dodataka prehrani, prilagođen svim ženama koje žele zatrudnjeti. Mnoštvo hranjivih tvari u sastavu Fertility kapsula pomaže pri regulaciji menstrualnog ciklusa, povećanja plodnosti i općenitog zdravlja žene. Cink i selen koji se mogu pronaći u sastavu štite hormonsku ravnotežu i pomažu ispraviti nepravilnosti u lutealnoj fazi.

S druge strane, vitamin B6 tu je da pomogne s borbom protiv predmenstrualnog sindroma i menstrualnih grčeva, kao što štiti i od vaginalnih infekcija koje mogu otežati trudnoću. Jačanje imunološkog sustava postiže se mnoštvom vitamina kao i putem antioksidativnog koenzima Q10, koji će vam pomoći da u trudnoću uđete zdravi i bez brige.

Čitajte i sljedeći članak: Zubni karies je najčešća bolest kod ljudi

Zubni karies predstavlja stvaranje šupljine u zubu, a uzrokuju ga razne bakterije koje se nalaze u plaku.

Pozitivni učinci za cijelo tijelo

Kvalitetni sastojci prikupljeni iz prirode i učinak bez nuspojava pomoći će vašem tijelu pripremiti se za trudnoću. Koenzim Q10 već postoji u tijelu, gdje je veoma bitan u proizvodnji stanične energije, a također se brine o tome kako naš DNA ne bi postao oštećen. Vitamini A, B6, B12, C, D i E također se mogu pronaći u sastavu kapsula, kako bi vašem tijelu omogućili bolji rad i veće zdravlje.

YouTube video

Folna kiselina pomoći će u razvoju embrija, a cink će ojačati imunološki sustav u borbi protiv bolesti i infekcija. Ekstrak konoplje ublažit će simptome predmenstrualnog sindroma i menopauze te pomoći kod regulacije menstrualnog ciklusa i smanjiti šansu za spontanim pobačajem. Uz to, pomoći će i kod neplodnosti u žena s niskom razinom progesterona. Fertility je zamjena je za sve druge dodatke u prehrani, jer sadrži sve što vaše tijelo treba – stoga se kvalitetno pripremite za trudnoću uz Fertiliy kapsule.

Znate da su omega 3 kapsule napravljene i od ulja račića, koje imaju mnogo manje upečatljiv okus. Više informacija o omega 3 možete pročitati ako slijedite linku.

Cijena psihoterapije. Da, istina je da odlazak na psihoterapiju može dosta koštati. Činjenica je i da su materijalne poteškoće jedna od aktualnih tema danas.  Čitajte više …

Postovi iz iste kategorije: