Najnovije vijesti

Najnovije vijesti

Kozmetika Nabla orijentirana je na mlade

Kozmetika Nabla se orijentira najviše na korisnike

Kozmetika Nabla nije pretjerano popularna, no vjerujemo da su mnogi mladi čuli za ovaj talijanski brend kozmetike. Upravo ka mladima je brend i orijentiran, jer pruža kvalitetne proizvode po pristupačnim cijenama. Bilo da tražite kozmetičke proizvode ili tražite idealni poklon za djevojku, kozmetika Nabla u širokom asortimanu proizvoda zasigurno ima ono što vam je potrebno!

Kozmetika Nabla brend 

Svjetski poznata Nabla kozmetika svoju slavu najviše može zahvaliti odličnom omjeru cijene i kvalitete svojih proizvoda. Ovaj talijanski brend fokusiran je na mlađu populaciju i žene koje ne žele izdvajati astronomske novce na poznate brendove.

Kozmetika Nabla paleta sjenila i ostali proizvodi
Kozmetika Nabla nudi veliko proizvoda za ljepotu

Svi proizvodi ovog kozmetičkog brenda su sigurni i zdravi za korisnike i pružaju odličnu kvalitetu s obzirom na relativno nisku cijenu. Nabla se orijentira najviše na korisnike i upravo zbog toga veliku pažnju pružaju kvaliteti i što manjoj cijeni na tržištu. Kakvim proizvodima se kozmetika Nabla može pohvaliti i koji su njihovi najpopularniji kozmetički proizvodi saznajte u nastavku teksta.

Nabla paleta sjenila i ostali proizvodi

Najpopularniji proizvod koji ćete pronaći u širokom asortimanu ovog popularnog talijanskog brenda kozmetike zasigurno je paleta sjenila. Jedna od popularnijih je Nabla Poison Garden paleta sjenila koja se sastoji od 15 različitih boja. Paleta naravno dolazi u pakiranju sa zrcalom i proizvodi se u Italiji, Južnoj Koreji i Njemačkoj.

YouTube video

Tekući ruž za usne Nabla dolazi u seriji od čak 20 različitih nijansi između kojih svatko može odabrati svoju! Mat finiš ruža i odlična pigmentacija osigurat će vas od ostavljanja ruža na čaši ili partneru, a kao što smo već napomenuli da su Nabla proizvodi zdravi i ovaj ruž sadrži karite maslac. Cijena ruža nešto je skuplja u odnosu na ostale Nabla proizvode, no opravdana je odličnom kvalitetom ovog ruža. Puder u prahu također je veoma popularan i odlične je kvalitete, a osim same kozmetike možete kupiti i spužvicu za pravilan nanos kozmetike.

Kozmetika Nabla je zasigurno brend na koji morate obratiti pažnju prilikom kupnje ruža za usne, pudera ili palete sjenila. Oduševit će vas širokom ponudom, kvalitetom, cijenom i jednostavnom online kupnjom uz brzu dostavu. Brend prati trend u tehnologiji i svi njihovi proizvodi dostupni su u Pink Panda web trgovini.

Postovi iz iste kategorije: