Najnovije vijesti

Najnovije vijesti

Lovely kozmetika olakšat će vam šminkanje

Simpatičan poljski brend koji je osvojio naša srca, Lovely, marka je kozmetike osnovana na gotovo tridesetogodišnjem iskustvu tvrtke Wibo, s ciljem da šminku približi svim generacijama. Simpatičan i šaren dizajn, širok asortiman boja koje odgovaraju svakom stilu te proizvodi profesionalne kvalitete odlični su kako za početnike u svijetu kozmetike tako i za one koji točno znaju što žele od svoje šminke.

Ponajprije osmišljena kako bi odgovorila na želje i potrebe mlađih korisnika, kozmetika ovog branda nudi mnoštvo veselih i razigranih proizvoda koji će njegovati vaš mladenački duh i dodati boju vašem danu!

Tri desetljeća iskustva u kozmetici

Lovely je brend tvrtke Wibo, osnovane 1989. u Poljskoj, koja je u doba teškog ekonomskog stanja nastala s ciljem da svim ženama u Poljskoj omogući pristup šminki visoke kvalitete po povoljnim cijenama. Wibo je također bila i prva marka tvrtke, kojom su se osnivači probili na tržište – ne samo u Poljskoj već i u Njemačkoj, a onda vremenom i u ostatku Europe.

S vremenom, pokazala se potreba za kvalitetnom, ali i kreativnom i razigranom šminkom prilagođenom neukrotivom duhu mlađih generacija. Znanje i iskustvo prikupljeno tijekom vremena omogućilo je da upravo brand Lovely bude taj koji će teenagericama u Europi dati pristupačan i kvalitetan brand šminke s kojom bez brige mogu krenuti sa šminkanjem.

YouTube video

Sve što vam treba za šminkanje

Bilo da tražite šarenilo, boje i šljokice ili vas pak više zanimaju neutralne boje i „no make-up“ izgled, u Lovely asortimanu sigurno ćete moći pronaći nešto za sebe. Razne boje – od nježnih pastelnih do jarkih i hrabrih, mogu se pronaći u nizu proizvoda, ka što su:

  • Lakovi za nokte
  • Paleta sjenila
  • Sjajila
  • Ruževi
  • Olovke za usne ili oči

S druge strane, puderi, rumenila, korektori i palete za konturiranje i korekciju boje na licu pomoći će vam sakriti neželjene pojave poput prištića – kvaliteta kozmetike pak neće naštetiti koži. Kozmetika za njegu noktiju i kože pomoći će vam da istaknete svoju prirodnu ljepotu i sačuvate svoju kožu i nokte od negativnih utjecaja s kojima se susrećete svaki dan.

YouTube video

Bilo da tražite kozmetiku za svaki dan ili želite pronaći nešto što će vam pomoći pripremiti se za neku posebnu prigodu, Lovely svakako skriva nešto i po vašem ukusu!

Postovi iz iste kategorije: