Najnovije vijesti

Najnovije vijesti

Ženski šalovi – atraktivni modni dodatci

Ženski šalovi

Ako ste ljubiteljica šalova, nije bitno kakav šal nosite, bitno je da odaberete onaj koji baš odgovara vama i vašem stilu. Šalovi i marame su vrlo važan dodatak odjevnoj kombinaciji, i rijetko kada izlaze iz mode. Jedan od razloga za to je što mogu dobro sakriti fizičke nedostatke i povećati samopouzdanje ženi koja ga nosi.

Iako većinom namijenjeni ženama, najbolji ženski šalovi atraktivni su i modernim muškarcima koji ih ne nose više samo zbog hladnoće, već i kao dio njihovog stila.

Ženski šalovi

Svaka figura ima šal koji joj odgovara

Postoje neka pravila koja će vam olakšati odabir šala i način kako ga nositi. Žene uskih ramena i širokih bokova trebale bi se orijentirati na uzak šal velikog volumena koji najbolje pristaje zamotan oko vrata.

Ženski šalovi

Ako ste nižeg rasta, a želite izgledati visoko izaberite dugi šal koji ćete nonšalantno nabaciti preko ramena, ali ga nećete zamotavati. Ženski šalovi u dućanima se nalaze u velikoj ponudi, pa će svatko zasigurno pronaći nešto za sebe.

Ženski šal možete iskombinirati sa svime

Zaista, za svaku odjevnu kombinaciju mogu se pronaći ženski šalovi koji joj pristaju. Ako šal poželite nositi uz omiljeni par traperica, svakako izaberite kratki i tanki šal s diskretnim uzorkom. Vrlo čest izbor kod kupnje šalova je da se kombiniraju s bojom remena ili očiju. Šalovi su se odavno prestalo nositi samo kada je hladno, sada se nose kroz sva godišnja doba.

YouTube video

Trend nošenja šala sada je vezan i uz torbice (kojima je šal modni dodatak), cipele (vezanje oko nogu pomoću šala), kao remen i slično. No ipak postoje neka pravila vezana uz nošenje ženskog šala: ljet se nose lagani šalovi živih bojama s različitim uzorcima. To može biti odličan izbor u kombinaciji sa sunčanim naočalama. Hladnije doba zahtijeva šalove koji griju, i tada se te boje najčešće uklapaju u mirne i hladne zimske tonove: smeđa, siva ili crna čest su izbor.

Ženski šalovi uvijek imaju svrhu

Ženski šalovi kao modni dodatak imaju nešto, što drugi nemaju. On može popraviti ili stilski podignuti druge odjevne kombinacije. Recimo, nošenje elegantnog svilenog šala može podignuti običnu odjevnu kombinaciju na viši nivo.

Ako nosite odjeću s uzorkom, smirite je jednobojnim šalom, a ako pak imate jednobojnu odjeću oživite je šalom s uzorkom. Infinity šalovi, svileni, vuneni, s raznim uzorcima – svaki šal će kad-tad naći svoju upotrebu.

Znate da moežete print na majice naručiti online. Više o tome možete saznati ako slijedite linku.

Donosim vam recenziju i pregled proizvoda koje trenutno koristim od Lovely prirodne kozmetike. Čitajte više …

Postovi iz iste kategorije: