Najnovije vijesti

Najnovije vijesti

Ženske tenisice za svaku prigodu

Ženske tenisice svijetlijih boja

Bilo da volite sport ili uživate u opuštenom  stilu odijevanja, ženske tenisice savršen su izbor za svakodnevno odijevanje. Elegantne, razigrane ili klasične, ženske tenisice prije svega moraju biti udobne za nošenje, kako biste u njima mogli uživati u raznim aktivnostima, dugim šetnjama ili pak svakodnevnim poslovima.

Srećom, trgovine obućom su danas prepune različitih modela pa će svatko pronaći idealni model za svoje potrebne, koji je ujedno funkcionalan, ali i oku ugodan.

Za svako vrijeme

Kod kupnje ženskih tenisica, vrlo je važno odabrati pravi model za vrijeme u kojemu ih planirate nositi. Platnene ženske tenisice generalno su savršen odabir za ljeto, kasno proljeće i ranu jesen, jer su prozračne i tanke pa će vašem stopalu dati prostora za disanje. 

Ženske tenisice odabrana su obuća za razne prigode
Ženske tenisice tamnih boja

Ipak, imajte na umu kako su te tenisice osmišljene samo za suho vrijeme. Osim što će lako promočiti na kiši, kiša također može utjecati i na njihovu kvalitetu i dugotrajnost. S druge strane, kožne ženske tenisice i one od debljih materijala mogu se nositi i po hladnijim periodima godine, no imajte na umu kako sa njima ipak ne možete na snijeg i pljusak.

Boje obuće u koje ćete se zaljubiti

Tenisice je danas veoma lako pronaći u svim bojama koje možete zamisliti. Ipak, kod odabira je dobro razmisliti i o održavanju. Kožne ženske tenisice lako se mogu prebrisati po potrebi, pa boja kod njihovog odabira ne igra veliku ulogu. 

YouTube video
Video: Lorina kolekcija ženskih tenisica 2020

Kod platnenih modela pak bijela boja i svijetlije boje nije lako održavati – prašina, blato i razni drugi uzroci prljavštine vidjet će se veoma lako na površini bijelih tenisica, a njihovo čišćenje neće biti lako. Želite li platnene ženske tenisice svijetlijih boja, imajte na umu kako ćete za njihovo održavanje ipak morati uložiti truda.

Čitajte i sljedeći članak: Ženski ručni satovi su odličan modni dodatak

Ženski ručni satovi dolaze u mnoštvu boja i dizajna te se može pronaći savršen sat za svaku prigodu.

Treniranje i slobodno vrijeme

Ženske tenisice odabrana su obuća za razne prigode, od:

  •  treninga
  •  svakodnevnih poslova
  •  elegantnijih događanja

Upravo zbog toga, važno je znati kada planirate nositi ženske tenisice prije kupnje. Ako se radi o treningu, onda je dobro kupiti kvalitetne i udobne modele koji su prilagođeni za treniranje sporta kojim se bavite te podlogu na kojoj trenirate. Ženske tenisice za trčanje po asfaltu ili treniranje tenisa na zemlji nisu iste, što valja imati na umu. Ako pak tražite one za svakodnevicu, imajte na umu da odaberete model koji će se lako uklopiti u vaš stil odijevanja, kako biste ženske tenisice mogli često nositi.

Postovi iz iste kategorije: