Najnovije vijesti

Najnovije vijesti

Sandale su ženama omiljena obuća

Kada dođe toplije vrijeme, žene traže prikladnije komade obuće u kojima će uživati u hodu i dugim šetnjama. Postoje razni komadi ženske obuće, kao što su japanke, oxfordice i slično, ali sandale su ipak mnogim ženama omiljeni komad obuće. Ono po čemu se ženske sandale izdvajaju je jednostavnost obuvanja i udobnost nošenja, a sve to uz brojne modele dostupne u trgovinama obućom.

Isto tako, ženske sandale se odlično mogu spojiti s raznim odjevnim predmetima, bilo da ih nosite na suknju, duge hlače, kratke hlače ili nešto potpuno drugačije.

Često se zovu i sandale na platformu. Prepoznatljive su po vrlo visokom džonu zbog kojeg žene izgledaju i po nekoliko centimetara više nego što to stvarno jesu.

Visoke sandale su uvijek popularne

Bez obzira na svoju visinu, žene vole nositi visoke sandale. Oni pružaju određenu dozu elegancije i zavodljivosti pa svaka žena se trudi u ormaru imati barem jedan takav par. Često se zovu i sandale na platformu. Prepoznatljive su po vrlo visokom džonu zbog kojeg žene izgledaju i po nekoliko centimetara više nego što to stvarno jesu.

Dostupne su u raznim modelima, pa tako možete pronaći one jednobojne, one nešto veselijih boja, s raznim detaljima i slično.

Različite kombinacije modela ženskih sandala 

Ženske sandale se razlikuju i po tome koliko su otvorene. Tako se mogu odrabrati one:

  • Otvorene i na prstima i peti
  • Otvorene na prstima, zatvorene na peti
  • Otvorene samo s prednje strane

Žene uglavnom imaju svoje favorite, odnosno vole samo neke od ovih oblika. No, najbolje je u trgovini sa ženskom obućom isprobati više različitih modela pa pronaći onaj odgovarajući model. 

Birate li visoke sandale s potpeticom, dobro razmislite i o visini te potpetice. Što je ona viša, duže šetnje neće biti toliko udobne, a i sama udobnost ovisi o obliku noge.

Procvat internetske trgovine ženske obuće

Opće je poznata činjenica da žene vole kupovati obuću i da vole lijepo izgledati. Zato se danas i na internetu može pronaći vrlo veliki broj trgovina koje prodaju žensku obuću i koje nude vrlo veliki asortiman. Naravno, u njima možete pronaći i brojne ženske sandale, koje možete kupovati cijele godine. 

YouTube video

Kupujete li na ovaj način, dobro pripazite na veličinu koju ćete odabrati zato što se ona može razlikovati ovisno o proizvođačima. Većina web trgovina tako nudi i posebne tablice veličina u kojima su probali što bolje opisati veličine ženske obuće kako bi kupnja bila što jednostavnija. No, čak i ako kupite prevelike ili premale ženske sandale putem interneta, vjerojatno ih možete vratiti i zamijeniti za drugu veličinu, no svakako provjerite postoji li ta mogućnost u određenoj web trgovini.

Postovi iz iste kategorije: