Najnovije vijesti

Najnovije vijesti

Ženski ručni satovi su odličan modni dodatak

Ženski satovi postaju sve popularniji i sve više žena odlučuje se za kupnju ovog modnog dodatka. Sat danas nije potreban i njegova funkcija je potpuno zamijenjena s mobitelima na kojima se nalazi sat, ali je trenutno izrazito popularan modni detalj. 

Ženski ručni satovi dolaze u mnoštvu boja i dizajna te se može pronaći savršen sat za svaku prigodu. Zahvaljujući dolasku interneta i raznih trgovina, satovi su danas mnogo jeftiniji nego u prošlosti, pa žene nerijetko imaju 2 ili više sata u ormaru. Tako ćete biti sigurni da ste spremni za svaku prigodu. Kroz ovaj tekst ćemo vas pobliže upoznati sa satovima i njihovom funkcijom.

Ženski satovi kroz povijest

Satovi za žene su kroz prošlost bili veoma rijetki. Razloga za to ima mnogo, od toga da su satovi koštali znatno više novaca a žene bile većinom domaćice, pa sve do toga da su muškarci bili glavni od samih početaka i džepnih satova te govorili vrijeme ženama. Danas je stvar drugačija i iako i dalje više muškaraca nosi sat, jeftini ženski ručni satovi su pridobili sve više pripadnica ljepšeg spola. Više nije nužno trošiti velike svote novaca na sat, jer postoje razni brendovi koji nude satove po niskim cijenama.

YouTube video

Ženski ručni satovi vrste

Postoje razne vrste satova, a razlikuju se prema načinu funkcioniranja i vrsti. Tako razlikujemo:

  • automatske satove
  • satove na bateriju
  • digitalne satove
  • satove s metalik narukvicom
  • kožne narukvice
  • zlatni ženski satovi

Mnogi ljudi će vam reći da sat određuje osobu i da prema njemu mogu prepoznati kakav je nečiji stil. To je djelomično istinito, no današnji jeftini ženski satovi omogućili su da žene imaju više različitih satova koji će se savršeno upariti na svaki outfit. 

Ženski satovi
Ženski satovi postaju sve popularniji i sve više žena odlučuje se za kupnju ovog modnog dodatka.

Najpopularniji su ljetni ženski ručni satovi koji dolaze s narukvicama šarenih boja i zlatni satovi. Ova dva sata dovoljna su da upotpune svaki stil, od sportskog i ljetnog, pa sve do svečane haljine. 

Čitajte i sljedeći članak: Radne hlače su temelj sigurnosti radnika

Kod odabira radnih hlača važno je imati na umu da unatoč vrućini i suhim radnim uvjetima treba misliti i na to da u slučaju odabira ovog modela može doći do neželjenih ozljeda i ogrebotina.

Odabir ženskog sata

Bilo da kupujete sat voljenoj osobi ili birate sat za sebe, neophodno je da prije kupnje osmislite kakav sat tražite. U protivnom biste se mogli izgubiti u mnoštvu različitih izgleda i zakomplicirati si odabir. Sat mora savršeno pasati na stil odjeće i ako se često oblačite u traperice ili haljine, te ne volite trenirke, tada je odličan odabir ženski sat sa metalik narukvicom. 

Pročitajte sljedeći članak: Sandale su ženama omiljena obuća

Bez obzira na svoju visinu, žene vole nositi visoke sandale. Oni pružaju određenu dozu elegancije i zavodljivosti pa svaka žena se trudi u ormaru imati barem jedan takav par.

Ženski ručni satovi danas su obavezni modni detalj svake pripadnice ljepšeg spola koja drži do svoga izgleda, a zahvaljujući niskoj cijeni, više nisu luksuz i dostupni su svima.

Postovi iz iste kategorije: