Najnovije vijesti

Najnovije vijesti

Moderne i tople hula-hopke

Svaki roditelj zna da je u zimskim mjesecima djetetov najbolji prijatelj koji čuva od zime kvalitetan par hula-hopki. Bez obzira radi li se o školarcima ili vrtičancima, one su odličan izbor jer ne dopuštaju hladnoći da se ušulja bez obzira na to koliko su djeca aktivna u igri i zabavi.

S druge strane, hula-hopke su omiljen izbor svima koji po hladnijem vremenu nose suknje i haljine, jer predstavljaju barijeru između hladnog zraka i vjetra te kože. Osim što su prava termalna izolacija, one su modni dodatak koji svaki modni izbor (Fitshop) može zapapriti, učiniti zanimljivijim, privlačnijim ili razigranijim. Stoga su one pravi izbor i za ovu zimu!

Odjeća za toplinu i sigurnost

Bez obzira pripremate li se za noćni izlazak zimi ili pomažete svom malcu u oblačenju za vrtić ili školu, vjerojatno u kompletu koji ste odabrali glavnu ulogu ima par simpatičnih i toplih hula-hopki. One čine glavni toplinski izolator koji će spriječiti šuljanje hladnog zraka do vaše kože. Mnoge hula-hopke dizajnirane su kako bi bile nešto više, kako biste u njih sigurno mogli ugurati potkošulju i tako se zaštititi od izlaganja hladnoći od glave pa do pete.

Upravo zbog toga, hula-hopke su odličan izbor za djecu koja se u pokretu često znaju otkriti – no ne i sa njima koje su kao čarape koje možete navući do struka. Ipak, upravo zbog toga što su toliko velike, bitno je odabrati modele napravljene od kvalitetnih i prozračnih materijala, dovoljno elastičnih da ne ograničavaju kretanje.

Moderne i zanimljive hula-hopke

Ovaj odjevni predmet je svoj procvat doživio u modi 60–ih i 70-ih, kada su predstavljale zanimljiv i šaren dodatak kratkim haljinama i suknjama. Iako je izbor danas mnogo manje šaren i dalje se mogu pronaći u mnoštvu zanimljivih boja i motiva. U zadnje vrijeme u trendu su jednostavne crne hula-hopke sa zanimljivim motivima, koji pozornost privlače na noge.

YouTube video

Hula-hopke se, osim klasično uz haljine i suknje danas također često mogu pronaći kao glavni dodatak uz mega-popularne poderane traperice. Osim što omogućuju čuvanje topline, nude i mnoštvo zanimljivih kombinacija koje privlače oko, a uz to olakšavaju i nošenje mnogima dragih uništenih traperica čak i kada je vani hladno.

Muški satovi za svečane prigode i aktivan život. Satovi predstavljaju muški ekvivalent nakita. Uz to što pokazuju vrijeme, satovi su znak stila i prestiža. Čitajte više …

Postovi iz iste kategorije: