Najnovije vijesti

Najnovije vijesti

Razvedrite si dan uz smiješne majice

Danas, više no ikad prije, odjeća je postala način na koji savršeno možemo pokazati svoju osobnost. Odjećom se lako možemo istaknuti u društvu ili uklopiti u većinu, potpuno promijeniti svoj izgled ili se pak uvući u udobnu i meku kombinaciju savršenu za odmaranje.

Odabirom odjeće možete si olakšati neke aktivnosti poput vježbanja ili pak pokazati da ste ljubitelj nekog filma, glazbe, umjetnika ili mjesta. Najbolji odjevni predmet za to svakako je majica, koja će vaša leđa i prsa pretvoriti u prazno platno. Ako ste šaljive prirode, smiješne majice savršena su prigoda da svoj smisao za humor pokažete svima.

Savršen poklon

Smiješne majice odličan su način da obradujete nekog slavljenika ili obilježite neki važan događaj. Simpatičan i šaljiv natpis i najdosadniju majicu pretvorit će u centar pozornosti. One su odličan način da primatelja podsjetite na neku internu šalu ili pak da zbijate šalu na njegov račun.

Smiješne majice

Kada birate smiješnu majicu za poklon, svakako pokušajte smisliti nešto originalno i povezano s primateljem te se koristite svim alatima koje imate na dohvat ruke jer originalna smiješna majica svakako će izazvati više oduševljenja od alternative. Poslužite se mogućnostima koje vam pruža internet, za inspiraciju ali i kako biste izvidjeli opcije tiska i kako biste u potpunosti mogli personalizirati odabranu majicu.

Na što pripaziti pri tiskanju na majice

Prije svega, kada se radi o bilo kojem tisku na majice, važno je obratiti pozornost na kvalitetu tiska. Putem interneta teško je ocijeniti o kakvoj vrsti tiska se radi, pa bi smiješnu majicu trebalo odabrati ili provjeriti uživo. Pokušajte izbjeći naljepnice, jer se one vremenom pranjem i glačanjem polako skidaju, pucaju ili odljepljuju pa pokušajte potražiti majice na koje je tisak obavljen kvalitetno.

YouTube video

Također, razmislite i o šali koja će biti ispisana – šala, prije svega, mora biti primjerena primatelju (ako majicu poklanjate) ili društvu u kojemu je planirate nositi. Osim toga, šala ne bi trebala biti uvredljiva, ali bi također trebala biti upakirana na takav način da je vizualno upadljiva i lako shvatljiva. Stoga se kod smiješnih majica radije odlučite za kombinacije slika i teksta ili zanimljivo grafički uređen tekst, koji će privući oko na vaš zanimljiv i smiješan odjevni predmet.

Kupi majicu na internetu i izradi je sam. Može kreirati svoju majicu, jedinstvenu majicu kakvu nitko neće imati! Čitajte više …

Postovi iz iste kategorije: