Najnovije vijesti

Najnovije vijesti

Kupi majicu na internetu i izradi je sam

Ne poznajete osobu koja nema majicu, zar ne? Baš zbog toga je majica fantastičan poklon, kako osobni tako poslovni ili promotivni! Majice možete nositi svakodnevno, ponekad čak i u formalnim prilikama, a nekad i za spavanje. 

Kako bi si uštedio vrijeme oko odlaska u dućan, kupi majicu na internetu i tako možeš dodatno uštedjeti. Osim toga, internet trgovine nude i izradu majice s natpisom po želji, pa tako možeš kreirati 100% unikatnu majicu.

Zašto bih kupio/la majicu?

Za sebe! Zašto ne biste napravili neku majicu koju možete koristiti kako biste izrazili svoju ljubav za nekim bendom, za nekim filmom ili pak nekim interesom kojeg imate. Majica je komad odjeće za kojeg se jako lako brinuti i stoga biste uvijek trebali imati nekoliko u rezervi.

Kupi majico
Kako bi si uštedio vrijeme oko odlaska u dućan, kupi majicu na internetu

Za grupe

Za ostvarivanje grupnog identiteta. Bilo da ste na poslovnoj promociji, na proslavi rođendana, na nekom festivalu ili na sportskom događaju, majice su ono što ljude spaja i vizualno ih čini jednom grupacijom. Ako stavite logo i napravite jasan komentar o tome tko ste i što radite kao grupa, ovo vam može biti i besplatna reklama!

Kao poklon

Odličan dar – za svakoga. Majice se zbog personalizacije zapravo mogu prilagoditi apsolutno svakome. Ako kupujete majicu za nekog bliskog, osim slike koja je vezana uz interese te osobe možete staviti i natpis. Ljudi ponajviše vole citate i šaljive natpise ili pak neke interne šale koje dijele s prijateljima.

YouTube video

Poklon za promociju

Promotivni artikl kao poklon za promociju za izgradnju vašeg biznisa. Ako imate ozbiljnu tvrtku i želite se promovirati, majice su najbolji izbor. One su doslovno neka vrsta „hodajuće reklame“ te daju vašim partnerima do znanja da ste konkurencija.

Kako da napravim savršenu majicu?

Prvo birate boju, veličinu i dizajn. Boja je vaš izbor, veličinu uvijek naručite s obzirom na mjere koje daje prodavač, a ne veličine koje inače nosite. Za dizajn je bitno da je slika jasna, čista te da kontrast bude dobar. Pazite da tekst bude bijel ako je pozadina tamna ili crn ako je pozadina svjetla. 

Kad birate proizvođača odnosno osobu kod koje ćete uzeti majicu, neka to bude netko tko javno objavljuje svoju politiku privatnosti, načine plaćanja, dostavu i sve uvjete. Sve ozbiljne trgovine trebale bi imati i online stranicu za prodaju što je jako bitno jer tako možete pogledati što se sve nudi u asortimanu.

Kupi majicu na internet stranici majice.com.hr, koja u ponudi ima razne dizajne između kojih možete birati, a ako ne pronađete majicu koja vam odgovara, tada možete izraditi i svoju.

Postovi iz iste kategorije: