Najnovije vijesti

Najnovije vijesti

Savjeti za odabir prikladnog natpisa na majici

Prije odabira određenog natpisa na majici, vrlo je važno pratiti neke od navedenih savjeta kako biste odabrali primjeren te kako bi je na najbolji mogući način iskombinirali s drugim odjevnim predmetima:

  • obratite pozornost na značenje (ukoliko je natpis na stranom jeziku, prevedite ga i ne nosite majice s natpisom za koji ne znate što znači)
  • obratite pozornost na primjerenost natpisa na majici s obzirom na vaše godine, obrazovanje, posao s kojim se bavite, priliku u kojoj ćete nositi majicu. 
  • obratite pozornost na to položaj natpisa na majici te je li on u skladu s vašim tijelom (neki se mogu izobličiti na primjerice bujnom poprsju, ali i vizualno povećati mali dekolte)
  • ne nosite reklamne majice, odnosno reklamne natpise na majicama svakodnevno i u javnosti, osim ako nisu dio vaše uniforme
Natpisi na majicama
Neki natpisi na majicama su postali klasici

Natpisi na majicama kao način promocije

S obzirom da su majice s natpisima postale svevremenski promotivni artikl te da je vrlo važno u tu svrhu stvoriti atraktivan model kada je u pitanju izgled majice, one s natpisom postale su neizostavan dio promocije. Poznato je da su neke promotivne majice ušle u legendu te su ih u svojim kolekcijama počeli proizvoditi i hightstreet brandovi. Tako su neki natpisi na majicama postali klasici i majice koje ih sadrže must have komadi koji se danas nose u svim odjevnim kombinacijama. Takvi su natpisi na majicama primjerice oni tvrtke Coca-Cola, Disney, Levi’s i slično. 

YouTube video

Hodajuća reklama

Ako želite dodatno promovirati svoju tvrtku ili robnu marku, majice koje na sebi imaju natpise ili logo tvrtke, odličan su izbor. Naime, natpisi na majicama koji promoviraju tvrtku su praktički hodajuća reklama, nose ih osobe svih dobnih skupina i to svuda gdje se kreću. Ukoliko odaberete dobru boju, kvalitetan materijal i efektan natpis na majicama, to vam garantira dobro korištenje majice i to da će poruka ispisana na njima doprijeti do velikog broja ljudi na svakodnevnoj razini. 

Odličan promotivni poklon za zaposlenike

Ukoliko tvrtka organizira neki događaj, personalizirane majice i natpisi na majicama odličan su poklon zaposlenicima ili mogu poslužiti kao dio njihove uniforme. Istraživanja su pokazala kako takvi pokloni kod zaposlenika potiču osjećaj zajedništva i pripadnosti, a tvrtka takvom gestom djeluje profesionalnije, što dovodi do povećanja razine poštovanja kod klijenata.

Ujedno, za tvrtku takvi promotivni pokloni neće predstavljati veliki trošak, a zaposlenici će to itekako znati cijeniti.

Č

Postovi iz iste kategorije: