Najnovije vijesti

Najnovije vijesti

Krovni nosači za prenošenje bilo kakve prtljage

Klasični krovni nosači za auto

Ako uživate u sportovima koji zahtijevaju razne dodatke poput bicikla ili kajaka, onda je krovni nosač neizostavan dodatak bez kojeg ćete teško moći u avanture na dalje destinacije. Vrijeme za kupovinu krovnog nosača nikada nije bilo bolje, kako biste i ovo ljeto mogli uživati u ljetnim aktivnostima.

Možete ih pronaći u brojnim trgovinama s autoopremom, a veliki izbor možete pronaći i u Withcar web trgovini koja nudi samo provjerene kvalitetne marke.

Za prijevoz razne prtljage

Klasični krovni nosači za auto mogu u teoriji prenositi bilo koju prtljagu, uz uvjet da je ona sigurno pričvršćena za njih i ne krši nikakve zakone o sigurnom prevoženju. Znači, bez obzira radi li se o starom kauču ili drvenoj građi, krovni nosač biti će vam od pomoći. 

Krovni nosač
Krovni nosač za auto

Ipak, ako u nove avanture želite povesti bicikle (nosači za bicikle za auto), kajake, skije (nosači za skije za auto) i druge veće stvari, onda je dobro imati dodatke koji će vaš automobilski krovni nosač prilagoditi za ovu vrstu transporta. Stoga je kod odabira krovnog nosača dobro provjeriti i koje se dodatne vrste nosača nude u kompletu s onim kojeg birate.

Baš za vaš auto

Nisu svi krovni nosači isti, isto kao što ni svi auti na koje se nosači mogu postaviti nisu isti. Upravo radi toga, važno je odabrati modele koji odgovaraju upravo vašem modelu vozila. Krovni nosači braju se prema:

  • Modelu
  • Tipu krova
  • Dimenzijama auta

To barem na prvi pogled ostavlja veliku mogućnost krivog odabira. Ipak, na internetu, a često i na licu mjesta u trgovinama moguće je pronaći vodiče koji će vam reći koja je vrsta krovnih nosača najbolja za vas. Najčešće se to radi prema marki auta (BMW, Renault, Audi, …) za kojeg kupujete nosače, a ako niste sigurni svakako dodatno provjerite i na internetu. Krovni nosači za teretna vozila su dizajnirani kako bi se nosili s teškim opterećenjem i osigurali siguran prijevoz tereta, olakšavajući logistiku i povećavajući kapacitet vašeg vozila.

Novi ili već korišteni dijelovi za auto

Kupnja polovnih krovnih nosača čini se kao povoljna opcija kada u obzir uzmete cijenu. Ipak, imajte na umu kako kupnja već korištenih krovnih nosača može biti dodatan trošak uzalud, umjesto ikakve uštede.

YouTube video
Video: Tipski krovni nosači za auto

Ako kupujete krovni nosač koji je već korišten, prvo i osnovno, važno je odabrati model koji vam odgovara i uvjeriti se kako su svi dijelovi na broju. Već vam to uvelike može smanjiti opcije. Uz to, važno je da je krovni nosač za auto neoštećen i da nema skrivene nedostatke poput hrđe ili pak dotrajalih gumenih dijelova koji će omogućiti oštećenje vašeg auta.

Postovi iz iste kategorije: