Najnovije vijesti

Najnovije vijesti

Kuhinjski blok može biti vaše malo carstvo

Često se ista situacija ponavlja kod mnogih ljudi koji preuređuju stan ili kuću. Naime, oni su uvjereni da je veličina namještaja presudna za stvaranje lijepog dizajna. To se posebno često događa kod kupnje kuhinje za koju smatraju da mora biti velika i skupa da bi bila funkcionalna. No, to nije istina jer i kuhinjski blok može biti funkcionalan, lijepo dizajniran, a k tome i cjenovno atraktivan.

Zašto izabrati kuhinjski blok?

Osim što mnogi žele kupiti lijepu i urednu kuhinju, ona mora biti i praktična jer je to dio doma koji se svakodnevno koristi. Mnoge blok kuhinje imaju sve te karakteristike i još više.

Kuhinjski blok je pametno isplanirana kuhinja u kojoj je sve nadohvat ruke, pa su sudoper, perilica, štednjak i hladnjak uvijek ukomponirani u blok tako da su praktični za korištenje, a ne zauzimaju previše prostora. Tako će ostati dovoljno prostora za police, ladice, ormariće i sva ostala mjesta za čuvanje i spremanje namirnica, suđa i slično.

Nekima se blok možda čini manjim, ali kad pobliže pogledate, on je idealno dizajniran za manji prostor tako da nudi sve što inače nudi i velika kuhinja. Kuhinjski blok je zapravo potpuno gotov proizvod koji se ne mora “prekrojavati” po mjeri, a kad pronađete neki koji vam odgovara, financijska ušteda će biti znatna s obzirom koliko košta izrada kuhinje po mjeri.

Kome je kuhinjski blok namijenjen?

Kuhinjski blok je idealno rješenje za samce, male obitelji, studente i vlasnike apartmana za iznajmljivanje. Ako nemate puno vremena za kuhanje ili niste zahtjevni što se tiče veličine, kuhinjski blok će vas jako ugodno iznenaditi funkcionalnošću, dizajnom i cijenom. Kuhinjski blokovi sve češće dolaze sa svim potrebnim aparatima, čak i ugrađenom perilicom i jednostavno i brzo se montiraju.

YouTube video

U cijenu kuhinje često su uključeni svi aparati, staklokeramička ploča za kuhanje, pećnica, hladnjak, napa, sudoper i slavina. Dizajn blok kuhinja je lijep i često nenametljiv kako bi se lako uklopio u ambijent svake prostorije. No ako ste ljubitelj boja, mnogi proizvođači kuhinja izaći će vam u susret i unijeti malo razigranosti u kuhinju svojom širokom paletom boja uz mogućnost kupnje i dodatnih elemenata, što je velika novost.

Regali za dnevni boravak. Namještaj za dnevne sobe različitih dizajnerskih stilova, boja i materijala. Čitajte više …

Lusteri so vrsta lampe koja visi sa plafona. Osnovna namena lustera je sabiranje većeg broja svetslosnih izvora. Čitajte više …

Najdraže su nam LED žarulje jer troše manje električne energije i traju do 20 godina dulje.  Čitaj više …

Postovi iz iste kategorije: