Najnovije vijesti

Najnovije vijesti

Na šta misliti prilikom kupovine maskice za mobitel

Maskice za mobitel

Iako mnogi ljudi ne vole maskice za mobitel (do prve nezgode!), one su odlično rješenje za mnoge nezgodne situacije u kojima se nađe vaš mobitel, a mogu biti i odličan modni dodatak. Maske za mobitel se koriste prvenstveno za zaštitu mobitela, posebno pametnih telefona koji imaju osjetljive ekrane preko cijele prednje strane kućišta. Verovatno prvi izbor za kupnju najboljih maskica za mobitele je web shop Gizzmo.hr.

Svima se barem jednom dogodilo da nam je mobitel ispao iz ruke, i u tom je slučaju maskica za mobitel od velike pomoći jer će spriječiti veće oštećenje. S druge strane, ona mobitelu daje robusnost i gotovo ga potpuno prekriva što se mnogima ne sviđa. Trenutni izbor maskica za mobitel vrlo je šarolik, ali i sve prilagođeniji mobitelima kako bi izgubili što manje od svog početnog izgleda.

Kaciga glavu čuva, a maskica mobitel

Imajte na umu da su današnji mobiteli izuzetno osjetljivi zbog velikog ekrana od ruba do ruba kućišta. Uz to moramo nadodati da su cijene mobitela iz godine u godinu skuplje i suludo bi bilo ne zaštititi mobitel koji je plaćen nekoliko tisuća kuna, kada maskice za mobitel koštaju svega nekoliko desetaka ili stotina kuna.

Maskice za mobitel

Imajte na umu da je jedan pad dovoljan da onesposobi mobitel za rad. Pad na ekran često rezultira uništenjem ekrana ili touch screena, a popravak je znatno skuplji od zaštite.

Silikonske maskice za mobitel su najpopularnije

Ako pametni telefon koristite često obratite pozornost na vrstu maske koju kupujete. Izbjegavajte futrole, jer će vam dosaditi stalno mobitel vaditi i vraćati u nju. Za vas je možda dobar izbor kupovina silikonskih navlaka ili maski za stražnju stranu mobitela jer je ekran tako uvijek vidljiv, a mobitel spreman za korištenje. Maskice za mobitel te vrste dolaze u raznim modelima različitih boja i čak se mogu personalizirati.

Maskice za mobitel

Za potpunu zaštitu ekrana, ukoliko se odlučite na silikonsku maskicu, ipak bi trebalo staviti zaštitnu foliju ili dodatno zaštitno staklo za ekran. Silikonske maske za mobitele trenutno su najpopularnije na tržištu, a naš savjet je da nikada ne kupujete prozirnu maskicu, jer proziran silikon s vremenom požuti i narušava izgled mobitela.

Kad čete kupovati maskice, mislite i na drugu dodatnu opremu za mobitel. Recimo neke maskice su tolike debeline da magnetni popsocket neče držati telefon na mjestu. Stoga je pametno razmišljati o nekom drugom nosaču za mobilni telefon. A istovremeno neke druge neče stvarati problema.

Flip case je odlično rješenje za sigurnost mobitela

Ovo praktično rješenje ima sve više poklonika jer je vrlo jednostavno, a opet jako efikasno. Flip case je preklopna maskica za mobitel koja pruža izvanrednu zaštitu za mobitel i njegov ekran, a sadrži i nekoliko unutrašnjih džepića za kartice ili novac.

YouTube video

Neki od ovih modela imaju na prednjoj strani otvor kako bi bez otvaranja mogli vidjeti vrijeme i obavijesti, a najčešće se zatvaraju pomoću magneta. Kao negativnu stranu ovih preklopnih maskica za mobitel moramo navesti što otežavaju slikanje mobitelom, jer kada je skroz otvorena maskica prekriva kameru. Ipak, neovisno o ovome flip case maskice su druge najpopularnije na tržištu, odmah nakon silikonskih.

Ostale vrste maskica

Postoje i maskice za mobitel u skupljim verzijama, namijenjene ljudima koji koriste mobitel u ekstremnijim uvjetima. One su otporne na udarce, vodu, vjetar i slično, ali su prilično robusne. Što se tiče cijena maske za mobitel vrijedi pravilo: što je maskica jača, izdržljivija i kvalitetnija, to je skuplja. Primjerice kožne maskice za mobitel su veoma popularne kod starijih generacija, jer odaju dojam luksuza i skupoće.

Maskice za mobitel

U 90% slučajeva kožne maskice su u stilu preklopnih maskica, ali postoje i kožne futrole u koje se mobitel stavlja i prije svake upotrebe vadi. To je veoma nepraktično rješenje, no ukoliko ne posežete za mobitelom i ne morate ga vaditi iz đepa često je odlična zaštita.

Kupite maskice za mobitel online i uštedite!

Online kupovina maskica je najjednostavnija i trenutno najisplativija, a ponuda je izuzetno dobra. Stoga je naša preporuka da zavirite u izloge internet trgovina i pronađete svoj omiljeni model. Kupnjom online uštedjeti ćete novac, a uz to imate puno širi izbor za kupnju. Na web shopu Gizzmo.hr možete pogledati razne dodatke za mobitel, a s obzirom na to da su jedan od najpoznatijih web shopova ove tematike na području Južne Europe kupnja putem njihove web trgovine je 100% sigurna.

Uz to na svaki proizvod imate pravo na jamstvo u trajanju od 44 dana uz povrat novca, dostavu od svega 25 kuna i besplatnu dostavu za sve narudžbe u vrijednosti većoj od 300 kuna. Trenutno se na zalihama ove trgovine nalazi više od 30 tisuća artikala namijenjenih za preko 750 raznih uređaja, što je dovoljan pokazatelj o tome koliko je ovaj web shop ozbiljan.

Postovi iz iste kategorije: