Najnovije vijesti

Najnovije vijesti

Popsocket držači za mobitel trend su koji ne želiš propustiti

Pop socket je odličan trendi način da preobrazite svoj mobitel u ljepši i sigurniji model koji će vam pružiti pregršt dodatnih mogućnosti rukovanja mobitelom. On vam pomaže jednostavnije rukovati mobitelom pomoću samo jedne ruke, olakšava vam slikanje selfija koje toliko volite i gledanje videa na zaslonu. Odlično je rješenje za gledanje videa, jer pruža potporu mobitelu kao vrsta stalka. Osim toga, može pričvrstiti i na kokpit u autu pa se može koristiti i tijekom vožnje.

Popsocket

Popsocket dolazi u mnoštvo boja i dezena – pronađite i vi svoj omiljeni model

Korištenje Popsocketa je jednostavno: nalijepite ga na stražnju stranu svog mobitela ili tableta (možete koristiti iako koristite maske za tablete) i istražite njegove mogućnosti. Popsocketi su kompatibilni s većinom maskice za mobitel pa nije potrebno da ju skidate. Mogu se ljepiti i odljepljivati proizvoljno (više od 100 puta), ali nije ga moguće zalijepiti na silikonske i kožne maske te maske s neravnom površinom.

Popsocket

Popsocket se može kupiti u tisućama raznih boja i dezena, od izrazito ženskih kao što su dijamantni i šljokičasti do tematskih (posebno su interesantni popsocketi s motivima iz filmova). Može se otvoriti i zatvoriti i do 12 tisuća puta, što vam omogućuje njegovo dugotrajno korištenje. Cijene variraju od proizvođača do proizvođača, ali je najpovoljnija i najsigurnija kupovina online preko sigurnih online trgovina kao što je recimo “Pink Panda”.

Postavljanje popsocketa na mobitel je vrlo jednostavno

Popsocket je napravljen od nekoliko vrsta različitih materijala od kojih su najčešći polikarbonati, poliuretani i TPU materijali. Ova kombinacija daje popsocketima veliku čvrstoću. Prilikom postavljanja popsocketa na mobitel potrebno je dobro očistiti površinu na koju će biti montiran kako bi se postiglo što bolje prianjanje uz mobitel. Ako ste primijetili da se vaš popsocket više ne lijepi dobro za površinu, isperite ga hladnom vodom i osušite na zraku. No držač ne smije biti predugo odlijepljen od mobitela jer bi ljepilo moglo popustiti.

YouTube video

Možda vam se dogodi da otrgnete glavu PopSocketa od baze no zbog toga ne trebate brinuti jer je popsocket napravljen od dva dijela koja se lako sastavljaju. Popsocket je interesantan novitet koji se brzo proširio među ljubiteljima dodataka za mobitel. Isprobajte ga i vi!

Postovi iz iste kategorije: