Najnovije vijesti

Najnovije vijesti

Tablet na sigurnom uz kvalitetnu masku

Maske za tablet nude vam samo zaštitu samog tableta

Većina nas upoznata je sa svim dobrobitima korištenja maski za mobitel – one mobitel čine zaštićenijim i smanjuju šansu za oštećenjima prilikom nezgoda. Ipak, imate li tablet, vjerojatno je da ga ne koristite s maskom za tablet, iako su šanse za oštećenjem kod pada i udaraca jednake, ako ne i veće no kod mobitela.

Stoga, svakako pogledajte ponudu na tržištu i odabereni neki od ponuđenih modela i na taj način zaštitite tablet od mogućih oštećenja. Njihova cijena je puno niža nego cijena mogućeg popravka stakla ili ekrana tableta.

iPad maske za tablet
Maske za tablet iPad

Nezaobilazan dodatak za mobilne uređaje

Ako tablet koristite u hodu, na primjer, ako ga sa sobom nosite na posao ili nastavu, onda su maske za tablet neizostavne. Tableti su jednostavniji za korištenje i prenošenje od laptopa, a omogućuju gotovo iste mogućnosti kao i oni – na primjer:

  • Gledanje filmova,
  • Slušanje glazbe 
  • Igranje igrica

Ipak, ako tablet sa sobom nosite u rukama ili torbi, jako je važno da je on dobro zaštićen, jer se tijekom transporta lako ogrebe, polomi ili na neki drugi način ošteti. Upravo za to, odaberite kvalitetne maske za tablet koje sprječavaju takvu štetu.

Maske za veću zaštitu tableta

Klasične maske za tablet nude vam samo zaštitu samog tableta. Najbolja maska za tablet trebala bi prekrivati sve rubove i kutove tableta te njegovu stražnju stranu, što će smanjiti šansu za ogrebotinama i pukotinama. Ipak, tražite li nešto više, onda su maske za tablete s dodatcima savršena opcija za vas. 

Maske za tablet Spigen "Urban Fit"
Maske za tablet Spigen “Urban Fit” za iPad Pro 12.9

Mnogi modeli danas imaju i dodatno krilce koje prekriva ekran tableta, a može se koristiti kao postolje za naslanjanje tableta dok na njemu radite. Uz to, ima li vaš tablet olovku, maska za tablet također može imati dodatan pregradak za čuvanje olovke, kako bi sve bilo na jednom mjestu.

Tablet za rad

Na kraju, kada birate maske za tablet, osim veličine tableta uzmite u obzir i njegov model, kako maska ne bi prekrila kamere tableta. Model će vam također omogućiti da birate i dodatke koje maska može imati. Na primjer, ako na svom tabletu planirate raditi, maska također može imati i dodatak s tipkovnicom, uz koji ćete lakše moći pisati.

YouTube video

Modeli također mogu imati i dodatne baterije koje će produžiti trajanje tableta na jednom punjenju te ćete uvijek moći biti sigurni da sa sobom imate dodatnu bateriju, jer je ona skrivena unutar maske.

Postovi iz iste kategorije: