Najnovije vijesti

Najnovije vijesti

Sjenila za auto su izvanredna zaštita od sunca

Sjenila za auto u obliku kliznih zavjesica

Iako je najbolja zaštita od sunca u automobilu zatamnjeno staklo, mnogi ga nemaju ili ga ne žele imati zatamnjenog svih 365 dana u godini. Ali na tržištu postoji odlična vrsta rješenja za zaštitu od sunca pod jednim nazivom sjenila za auto.

Ako često imate suputnike u autu, vozite djecu ili kućne ljubimce, nužno je da postavite dobru zaštitu od sunca kako bi im omogućili ugodnu i sigurnu vožnju. Sve jače sunčevo zračenje i vrućina mogli bi imati neugodne posljedice za sve koji se voze s vama, stoga budite spremni pružiti im udobnost koju zaslužuju.

Automobilska sjenila:

  • štite od sunca
  • smanjuju temperaturu u vozilu

Odaberite sjenilo za auto koje vam odgovara u potpunosti

Sjenila se razlikuju po cijeni i po kvaliteti, a na vama je da izaberete ona koja najbolje udovoljavaju vašim zahtjevima. Najpovoljnija su vakuumska auto sjenila načinjena od sintetike. Dobro štite od sunca, ali nisu dugotrajna. S druge strane, vrlo su povoljna i mogu se lako zamijeniti pa im je to jedna od prednosti.

Sjenila za auto
Sjenila će zaštititi auto od sunca i od pogleda. Mjesta na koja možemo postaviti sjenila za auto…

U ponudi su crna vakuum sjenila i ona sa šarenim slikama privlačnim djeci, a razine zaštite im je identična. U ponudi se mogu pronaći i sjenila za auto u obliku kliznih zavjesica, ali one su kompliciranije za postavljanje jer se za rubove prozora drže ljepljivom trakom i teško se prilagođavaju veličini prozora.

Kvalitetan model auto sjenila su rolo sjenila koja su jednostavna za montažu i jednostavno se koriste. Dovoljan je jedan pokret da ih zarolate i pustite svjetlost u auto ili da ga zamračite. Pristupačna su cijenom i lako ih je održavati. 

Tipska sjenila za auto – moderni izum za najveću udobnost

Najnovija vrsta sjenila za auto izuzetno je praktična za postavljanje, a vrlo učinkovita. Riječ je o tipskim sjenilima za auto koja se postavljaju na sva bočna stakla plus stražnje staklo, a imaju jako visoku zaštitu od UV zraka.

Ona su posebna i po tome što snizuju temperaturu u automobilu za barem 20%, što je vrlo važno u nekim slučajevima kao što je prijevoz kućnih ljubimaca koji ne podnose klima uređaj ili kod putnika s alergijama, i slično.

YouTube video
Video: Prezentacija sjenila po mjeri automobila

Sjenila su vrlo atraktivnog i elegantnog izgleda (slično foliji na staklima). Za razliku od neukusnih i neobičnih, šarenih dodataka koje možete kupiti u dućanima, ovakve folije daju privatnost na ozbiljan i luksuzan način. Iako su investicija, definitivno su isplativa investicija – bit ćete sigurniji od krađa, zadovoljniji, a nećete biti prisiljeni na kompromis po pitanju izgleda.

Postovi iz iste kategorije: