Najnovije vijesti

Najnovije vijesti

Traka za trčanje Nordictrack je moćna i zabavna za upotrebu

iFit Coach vežbe na stazi za trčanje

Ako želite uzbuđenje u treningu, dobićete ga sa NordicTrack Commerical 1750. Ova staza za trčanje može vam pružiti pogled na pejzaž, dok idete uzbrdo ili nizbrdo, osiguravajući da se zaista osećate kao da trčite napolju u stvarnoj životnoj situaciji. Koristićete Google mape za pregled ulica i staza za trčanje će se kretati kroz raspon nagiba od -3 do 15 procenata nagiba. Ulazak u sjajnu formu nikada nije bio zabavniji.

Praćenje podataka sa programom iFit Coach

Ova mašina poseduje mogućnost da vaš iFit trener prati vaše brojke tokom svake sesije koju obavljate. Kad god završite vežbu, podaci će se prijavljivati u traku za trčanje , a zatim će se upariti sa bilo kojim drugim uređajem na kojem imate iFit program. To čini da vam vaše vežbanje, ishrana i način života postanu laki i osigurava vam da uvek imate sve informacije koje su vam potrebne na dohvat ruke.

Integracija aplikacija za vežbanje

Ono što je zaista jedinstveno u vezi sa NordicTrack Commercial 1750-om je to što vam nudi 50 različitih programa vežbanja koje su već unapred dizajnirali neki od najboljih personalnih trenera u industriji. Razmislite o svom novcu koji možete uštedeti ako ne morate da kupujete personalne treninge i možete jednostavno da se oslanjate na mašinu kako bi vam rekla šta da radite. Vodiće vas kroz svaku vežbu koju izaberete, osiguravajući da će vam pomoći da pređete od tačke A do tačke B u vašim ciljevima vežbanja. Imaćete različite opcije vežbanja koje možete odabrati, od uključivanja treninga brzine, intervalnih vežbi, programa sagorevanja kalorija i opcija kontrole otkucaja srca.

YouTube video

Sposobnosti uspona I pada

Da biste stvarno povećali intenzitet treninga, od vitalnog je značaja da bilo koja traka za trčannje koju odaberete omogućava da idete u nagib i možda čak i pad. NordicTrack 1750 ne razočarava. Ova traka za trčanje omogućava nagib do 15%, a zatim vam pruža mogućnost korišćenja pada od 3%. Koristeći ove funkcije, možete dobiti bolje ukupno sagorevanje kalorija, pomoći će vam da povećate stopu metabolizma u mirovanju, pomoći će vam u poboljšanju nivoa kardiovaskularnog kondicioniranja i istovremeno će vam pomoći da dobijete snagu mišića.

Postovi iz iste kategorije: