Najnovije vijesti

Najnovije vijesti

Vozite sa stilom

Ako imate veliki deo imovine koji ima više od par jutara, šanse su da ćete se možda malo umoriti od toga da sve vreme držite stopalo na pedali gasa i ovaj Husquarna YTH24V48 baštenski traktor ima rešenje za to – dolazi sa tempomatom. To znači da možete aktivirati tempomat i skinuti nogu sa gasa za one duge staze što može biti prilično često ako kosite više od par jutara.To je odlična mala osobina koja vam omogućava da se vozite u stilu i bez brige o tome da se vaše stopalo umori.

YouTube video

Sve je električno

Baštenski traktor koji sam koristio kao dete, bilo je frustrirajuće iskustvo. Svaki put kada želite da podesite noževe morate isključiti mašinu, izvaditi alat i izvršiti potrebna podešavanja. Ako budem iskren, moram priznati da kad je došlo vreme za tako nešto, generalno sam tražio od mog oca da obavi posao za mene. Ovih dana sam ja tata, ali sa ovom mašinom, verovatno ne bih morao da brinem da će me moje dete pitati za pomoć da prilagodim oštrice; podešavanja sečiva na ovoj mašini se obrađuju uz pomoć električnog uključivanja noževa. To znači da ne morate da izađete sa mašine i da se podvučete da biste izvršili podešavanje – jednostavno pritisnete dugme.

Navalite na te ari zemlje

Važno pitanje koje biste mogli da postavite prilikom kupovine baštenskog traktora je koliko dugo možete očekivati da će trajati na jednom rezervoaru. Ova kosilica ima kapacitet rezervoara za gorivo nešto manje od 5 galona, što znači da verovatno možete da kosite od 4 do 5 jutara pre nego što budete morali da punite gorivo – to je prilično impresivno i, za većinu nas, dobra karakteristika da verovatno ne bismo morali da punimo gorivo sve dok posao nije završen.

Ne brinite o drveću


Košenje travnjaka sa tonom drveća svuda okolo može biti izazov, ali ne ako imate odgovarajuću opremu. Većina dobrih baštenskih traktora ovih dana su dizajnirane da se okreću na uskim mestima, a baštenski traktor Husqvаrnа YTH24V48 nije izuzetak. Njegov radijus okretanja je između 22 i 24 inča, što znači da se lako može kretati kroz najuže prostore, uključujući i košenje oko velikih drveća u vašem dvorištu..

Udobno iskustvo

Još jedna stvar koju treba uzeti u obzir ako imate veliki travnjak je da će vam trebati malo više vremena čak i sa baštenskim traktorom, tako da želite da vam bude udobno tokom procesa. Baštenski traktor Husqvаrnа YTH24V48 ima lepo ispunjeno sedište sa udobnim naslonom i par naslonjača za ruke.Sa ovom mašinom ćete se voziti u udobnosti i stilu i verovatno nećete morati da se brinete da će vas boleti leđa kada završite.

U članku na poveznici istražit ćemo različite vrste Billy Goat strojeva za optimalne rezultate kod održavanja travnjaka i vanjskih površina. Kliknite i saznajte više.

Postovi iz iste kategorije: