Najnovije vijesti

Najnovije vijesti

Troy Bilt Storm bacač snega

Kontrola pužnog pogona za žleb je kot Troy Bilt Storm 2410 je naporna. Poluga ručice se nalazi prilično nisko i napred na mašini, ostavljajući operatera da se saginje i savija svaki put kada je potrebno izvršiti podešavanje. Opet, gnjavaža kada uski zavoji zahtevaju česta preusmeravanja bacanja. Prigušivač na kraju žleba je podešen pritiskom na jednostavan vijak. Male promene donose velike promene u uglu pražnjenja, tako da je podešavanje nezgodno.
Reći ću i lepu reč za mašinu, iako je manje nego zgodno nema puno toga da se pogreši sa kontrolama.

Ne plašim se leda ili krhotina koji blokiraju neki komplikovani ili delikatni džojstik mehanizam, komplikaciju koja se možda najviše očekuje od mašine sa jeftinim cenama.Međutim, činjenica je da mašine više klase imaju prikladne kontrole koje su takođe i pouzdane – nesumnjivo mnogo lakše za operatera, posebno u uskim, urbanim sredinama koje zahtevaju agilnost. Modelu Troy Bilt Storm 2410 upadljivo nedostaju farovi ili zagrejane ručke, što dodatno sužava njegovu efikasnu upotrebljivost.

YouTube video

Performanse?


Koliko on zaista baca sneg? Mašina se reklamira da očisti do 12 inča. 12 inča praha? Naravno. Ali to je čistač snega i definitivno nije bacač bljuzgavice ili leda. Brana bljuzgavice koja je gurnuta ispred mog prilaza od strane gradskih zimskih službi ne može nešto naročito da se razbaca od strane Troy Bilt 2410, već se odbacuje nekoliko centimetara na stranu kućišta puža.

Mašina se retko zaglavi pod normalnim snežnim uslovima, ali ne očekujte da će se probiti kroz zbijene nanose ili bljuzgavicu bez nekih napred-nazad cimanja. Višestruke brzine kretanja su toliko blizu jedna drugoj da ne pomažu mnogo sa različitim nanosima snega.

Postovi iz iste kategorije: