Najnovije vijesti

Najnovije vijesti

Darovi za Božić koji će oboriti s nogu

Dolazak hladnijeg vremena prije svega označava da je vrijeme odmora prošlo te je ponovno vrijeme za rad, no također označava sezonu kada se polako približavamo Božiću. Iako nas od njega dijeli još nekoliko listova na kalendaru, nikada nije prerano početi razmišljati o tome koje ćete darove za Božić ove godine odabrati za svoje najmilije. 

Kreativnosti i mašte ove godine ne smije vam ponestati, a uz dobru organizaciju i ove ćete godine moći razveseliti svoju obitelj i prijatelje.

Razmišljajte o potrebama onih koji primaju darove

Kupnja darova za Božić, koje stavite pod božićno drvce koji je ukrašen sa božićne kuglice i ostalom ukrasom, često se svodi na razmišljanje o tome što bi ljudi oko nas mogli željeti. Iako je ova logika dobra, pogotovo kada se radi o djeci, darovi za Božić ipak bi trebali biti i svrsishodni. Stoga ove godine kod njihove kupnje razmislite o tome kakve darove bi vaši najdraži mogli zatrebati. 

Ova logika pogotovo je dobra kada se radi o odraslima – korisni pokloni poput odjeće neće toliko razveseliti najmlađe. Ipak, imajte na umu kako predmeti poput metle ili lonca, iako potrebni u svakom kućanstvu, ne čine najbolje poklone, pa pokušajte ipak odabrati nešto u čemu će primatelj dara moći uživati.

Mašta kao pomoćnik pri biranju poklona

I najobičniji predmeti mogu biti odlični darovi za Božić ako im date neki poseban dodatak. Ručni rad odlična je ideja imate li afiniteta prema umjetnosti. Ipak, mnogi od nas nemaju talenta ili pak dovoljno vremena za ručnu izradu poklona, no to ne znači kako bismo od toga trebali dići ruke. 

YouTube video
Razveselite djevojku i budite praktični

Osim mnoštva ideja i uputa na internetu također možete pronaći i velik broj servisa koji vam mogu pomoći u izradi maštovitih poklona. Tisak na tekstil odlična je ideja želite li ukrasiti:

  • majice, 
  • kape,
  • pregače,
  • torbe,
  • jastučnice itd. 

A osim na tekstil tiskati se može i na razne druge materijale, što znači da personalizirati možete mnoge različite predmete.

Čitajte i sljedeći članak: Dio poslovne kulture je davanje poslovnih darova

Darivanje poslovnih darova postalo je vrlo ukorijenjeno u poslovnoj kulturi. Prilikom poklanjanja poslovnih darova vrlo je poželjno poslovnom partneru ili klijentu pokloniti domaće proizvode.

Pametna kupnja poklona

Ako ste se ipak odlučili za klasičnu kupnju darova za Božić, razmislite o tome je li poklon kojeg kupujete koristan, kvalitetan i odabran sa srcem. Darovi za Božić koje kupujete samo da biste imali što darovati najčešće će završiti negdje u nekom prašnjavom kutku, stoga birajte pametno.

Postovi iz iste kategorije: