Najnovije vijesti

Najnovije vijesti

Dewalt DCCS620P1 je bežična motorna testera

Prva stvar koju treba pomenuti o jednostavnosti upotrebe sa Dewalt-om je akumulator…

U slučaju da vas interesuje, oni traju prilično dugo na jednom punjenju. U zavisnosti od toga šta radite, možete dobiti nekoliko sati rada na jednom punjenju. Takodje se vrlo brzo dopunjuju. Imate mogućnost da neodređeno vreme punite jedan dok koristite drugi, i samo ćete ponekad morati da prekinete sa radom da biste ih zamenili.

To nije slučaj sa ovom DeWalt DCCS620P1 bežičnom verzijom… Dizajn je jednostavniji, a održavanje je jednostavno. Povrh toga, Dewalt ima 77 servisnih centara širom zemlje kako bi vam pomogao da održite svoju testeru u najboljem stanju.

U poređenju sa benzinskim motornim testerama, nema ni isparenja, a bežična je mnogo tiša.

Nema više gušenja zbog isparenja dok radite i imate manje pritužbi od komšija. Dobre stvari svuda okolo!

Dewalt kvalitet izrade

Dewalt je poznat širom sveta po svojim neverovatnim alatima – oni su veoma iskusni proizvođači i poznati su čak i onima koji su samo povremeni korisnici električnih alata.

Kada kupite testeru od Dewalt-a, ona je podržana ovom solidnom reputacijom i svetski poznatom kompanijom. Konkretnije rečeno – dobijate trogodišnju garanciju sa DeWalt DCCS620P1, kao i 1 godinu besplatnog servisiranja u bilo kom od 77 servisnih centara širom Amerike.

Da li ima nedostataka?

Svaka motorna testera ima bar nekoliko mana…

Benzinske su super moćne, ali imaju dosta isparenja, teške su I komplikovane za održavanje. Električne testere sa kablovima su lagane i jednostavne za upotrebu, ali ograničeni ste na rad u blizini utičnica za napajanje i morate mnogo da pazite na kabl dok sečete.

YouTube video

Dewalt DCCS620P1 je bežična motorna testera, i uglavnom radi ono što piše na limu. Ima nedostataka što se tiče posedovanja bežične testere uopšte, ali Dewalt posebno dobro funkcioniše na svaki način čak I više nego što očekujete.

Postoje dva glavna nedostatka bilo koju bežičnu testeru da posedujete …

Prvo, one nisu toliko snažne kao benzinske verzije. I drugo, akumulatori se moraju napuniti nakon neke upotrebe. Srećom, Dewalt je veoma efikasan u “suprotstavljanju” oba ova nedostatka.

Kao što je pomenuto, proizvodi veliku snagu kada se uzme u obzir akumulator i mala veličina. Ima više nego dovoljno snage da se bavi malim i srednjim poslovima za koje je dizajnirana.

Postovi iz iste kategorije: