Najnovije vijesti

Najnovije vijesti

Ekstenzije za kosu svih nijansi online

Za promjene na frizuri ili skraćivanje kose možete otići frizeru koji će vam pomoći i napraviti što god poželite s vašom kosom. No što u slučaju kada želite produljiti vašu frizuru? U tom slučaju možete kupiti ekstenzije za kosu, koje će oživjeti vašu frizuru i totalno promijeniti vaš imidž. Više ne morate čekati da vam kosa naraste, kupite ekstenzije za kosu online po najnižim cijenama i u trenu promijenite vašu frizuru.

Kakve ekstenzije za kosu razlikujemo?

Ekstenzije za kosu razlikuju se prema duljini, materijalu od kojeg su izrađene i načinu na koji ih se postavlja na glavu. Duljina ekstenzije najčešće je izražena u centimetrima, no prije kupnje provjerite, jer nekada duljina zna biti izražena u inčima (pogotovo na američkom tržištu).

Druga podjela ekstenzija je prema materijalu izrade, a tu se razlikuju ekstenzije od prirodne kose, sintetike i polimera. Naravno, najskuplje i najkvalitetnije ekstenzije na tržištu su one izrađene od prirodne kose, no ako vam budžet ne dozvoljava, i one od sintetike će učiniti svoje.

Prema načinu stavljanja razlikujemo one ekstenzije koje se lijepe, ekstenzije na gumicu, cijele perike i one koje se kače s klipovima. Postoje razne vrste ekstenzija ovisno o načinu postavljanja, a na vama je da odaberete koje su vam najbolje za vaše potrebe.

Kako staviti ekstenzije za kosu?

Možda mislite da je za stavljanje ekstenzije na kosu potrebna pomoć frizera, no to nije tako. U početcima stavljanje ekstenzija za kosu može biti malo komplicirano, no s vremenom ćete savladati ovaj proces i biti pravi majstor u skidanju i stavljanju. Prije stavljanja možete se posavjetovati s vašim frizerom kako bi vam objasnio cijeli proces, a također je prije kupnje pametno pitati nekog stručnjaka, koji će vam najbolje reći kakve ekstenzije najbolje pristaju na vašoj kosi i za koje biste se trebali odlučiti kod kupnje.

YouTube video

Najvažniji savjet za kupnju ekstenzija je da pažljivo birate nijansu koja je najsličnija vašoj prirodnoj kosi. Osim toga pripazite i na duljinu ekstenzije koja vam paše, te  za koji materijal ćete se odlučiti. Prirodna kosa je najkvalitetniji materijal ekstenzije za kosu, a ako vam budžet ne dopušta, morat ćete se odlučiti za kupnju sintetičke ili neke druge vrste ekstenzija.

Postovi iz iste kategorije: