Najnovije vijesti

Najnovije vijesti

Vozite auto ugodnije i sigurnije uz držač za mobitel

držač za mobitel u autu

Svaki vozač u svojoj vozačkoj karijeri barem se jednom morao hitno javiti na telefon dok vozi. Ili je pak sam u stranom gradu gdje je navigacija neophodna. Kako biste se sigurno javili na telefon i izbjegli moguću kaznu, ali i opasnost na cesti, zaustavite se i parkirajte na najbližem slobodnom parkirnom mjestu. 

Međutim, to nije uvijek opcija, a u većini slučajeva nije idealno rješenje. Da biste riješili ovaj problem, preporučljivo je staviti držač za mobitel u automobil. On vam omogućuje udobnu i sigurnu vožnju, tijekom koje možete nesmetano telefonirati držeći sugovornika na zvučniku, slijediti upute navigatora ili slušati svoju omiljenu glazbu.

Vrsta držača za mobitel za auto

Iako je držač za mobitel za auto uglavnom univerzalnih dimenzija, većina modela odgovara i može se ugraditi u svaki automobil, postoje različite vrste. Najpopularnije vrste nosača za mobitele za auto su:

  • Rotirajući 
  • Krokodilski 
  • Magnetski 
  • Modeli za bežično punjenje tijekom vožnje

Rotirajući automobilski držač za mobitel omogućuje slobodno pozicioniranje mobitela. Krokodilski drži vaš telefon stabilnim, tako da se ne morate brinuti da će vam ispasti prilikom vožnje po neravnim cestama, a magnetski je izuzetno praktičan i omogućuje vam brzo postavljanje telefona. 

Nosači za mobitel koji omogućuju bežično punjenje izuzetno su praktični za duga putovanja kada ne želite prestati slušati omiljenu glazbu.

Je li vam ovaj mobilni dodatak stvarno potreban

Držač za mobitel za auto je praktično rješenje za gradsku i međugradsku vožnju. To je potpuno legalno i omogućuje nam da budemo u toku s informacijama koje su nam potrebne tijekom vožnje, poput uputa u GPS aplikaciji. Zahvaljujući ovom dodatku, naš mobitel više ne mora letjeti po suvozačevom sjedalu kada nam trebaju GPS upute ili glazba. 

Držač za mobitel za auto je praktično rješenje
Držač za mobitel za auto je praktično rješenje koje nam omogućuje da budemo u toku s informacijama, poput uputa u GPS aplikaciji.

Oni se pričvršćuju na vjetrobransko staklo ili ventilacijski otvor. Uglavnom su univerzalni, ali pri kupnji obratite pažnju na veličinu mobitela koji želite na njega postaviti.

Nedostatak nosača za mobitel u autu

Automobilski nosači mobitela su vrlo učinkoviti. Međutim, kada ga postavljate u automobil, pazite da vam mobitel ne zaklanja pogled na cestu ili promet. Također, ovakvi dodaci ponekad mogu oštetiti dio ventilacijskog otvora ako nisu pravilno postavljeni. 

YouTube video
Pametni držač za mobitel X5, 3u1, držač + punjač + osvježivač zraka, srebrni

Jeftiniji modeli zahtijevaju obje ruke za postavljanje mobitela i potrebno je više vremena za postavljanje. Naravno, treba imati na umu da mobitel ostaje distrakcija tijekom vožnje, bez obzira gdje se nalazio, stoga je preporučljivo minimalizirati korištenje mobitela tijekom vožnje.

Postovi iz iste kategorije: