Najnovije vijesti

Najnovije vijesti

Automobilska cerada štiti od prljavštine i štete

Cerada za auto

Sigurno ste često čuli poznatu izreku kako je bolje spriječiti, nego liječiti. Cerada je jedna od stvari koja značajno pomaže u tom smislu. Naime,  štiti nešto što je puno skuplje i čiji je popravak puno kompliciraniji, na vrlo jednostavan način. Ona vam može uštedjeti novac i vrijeme, te smanjiti stres i brige na minimum.

Cerade mogu biti namijenjene za razne stvari, ali su danas najčešće namijenjene za automobile, motore i brodove. Cerada za auto će zaštititi vaše dragocjeno vlasništvo, a danas možete nabaviti i cerade s tiskom ako ste zainteresirani za promociju i zaštitu automobila u isto vrijeme!

Cerada za auto

Neovisno o godišnjem dobu, postoje određene opasnosti za vaše vozilo. Jako sunce, tuča, nečistoća, kisele kiše, životinje i slične nepogode mogu oštetiti automobil na razne načine. Takvi popravci znaju biti prilično skupi i nezgodni, a riješiti ih može jednostavno rješenje: automobilska cerada.

Cerada vaš auto štiti od:

  • Prljavštine
  • Vremenskih nepogoda
  • Pretjeranog izlaganja suncu
  • Fizičkih oštećenja

Odabir veličine automobilske cerade

Ako ne možete parkirati automobil u garažu, auto cerada je izvrsno rješenje. Postoje cerade sa slojem spužve ili tvrdog fleksibilnog polimera, a štiti automobil i od udaraca. Svakako pripazite na veličinu kad kupujete ceradu – oznake kao S, M, L, XL i slično ne znače mnogo. Uzmite metar i dobro izmjerite svoj automobil kako biste imali na umu koje dimenzije vam zapravo trebaju.

Cijena auto cerade

Cijene su obično prilično pristupačne i najbolje bi bilo da ih proučite online prije no što ih kupite, jer u tom slučaju već ćete imati okvirnu ideju o tome koliko nešto košta. Ponekad su cijene u dućanu prilično skuplje nego online.

Čitajte i sljedeći članak: Autokozmetika za održavanje automobila

Iako se ponekad čini nepotrebnim luksuzom, ulaganje u kozmetičko održavanje automobila je veliki plus za vozilo i za njegovog vlasnika, a kvalitetna autokozmetika je neophodna za održavanje estetike vozila.

Tisak na auto cerade

Dobro rješenje za vaš poslovni napredak jest tisak na ceradu. Ovo je posebice bitno za autokuće, rent-a-car usluge i bilo koje poslovanje u kojem koristite službeni automobil. Cerada za auto može imati UV zaštitu, možete tražiti dodatne slojeve koji će učiniti čišćenje cerade brzinskim poslom.

YouTube video
Video: Cerada protiv tuče EVOII

Imajte na umu da je uvijek bolje kupiti kvalitetnu ceradu za auto onda je odnijeti na tisak, nego uzeti ceradu koju nudi neki tisak. Obično su one nešto manje kvalitete, a cijena je gotovo ista pa to nije isplativo. Neki proizvođači će vam možda i ponuditi garanciju na nepoderivost na neko vrijeme – ali to je rijetkost. 

Cerade za auto i razni drugi auto dodaci su dostupni u web trgovini withcar.hr. Na jednom mjestu možete pronaći sve potrebne stvari, koje će povećati estetiku vašeg automobila i pravilno ga zaštititi. Posjetite web trgovinu, dodajte sve željene artikle u košaricu i izvršite narudžbu!

Postovi iz iste kategorije: