Najnovije vijesti

Najnovije vijesti

Krema protiv bora koja briše godine s lica

Tijekom vremena, na koži se sve više i više mogu primijetiti znakovi starenja koji odaju naše godine. Bilo da se radi o sve vidljivijim borama ili o tome da je koža jednostavno izgubila sjaj i elastičnost koju je imala u mladosti, prije ili kasnije na koži će se početi pojavljivati sitni nedostatci.

Pa iako oni mogu biti simpatičan podsjetnik na prošla vremena, bore ipak često nisu rado viđeni gost na licima mnogih. Kako se riješiti bora na najbezbolniji način često je pitanje, a odgovor je zapravo vrlo jednostavan, a to je krema protiv bora koja hrani kožu i vremenom uklanja bore.

Najsigurnije rješenje

Bore su jedan od znakova starenja koji se među prvima pojavljuje na licu. Manje bore mogu se pojaviti čak i u dvadesetima te se tijekom godina produbljivati i na vašem licu polako stvarati novi reljef. Pa, iako postoje brzi načini za dugotrajno rješavanje bora poput injekcija ili plastične kirurgije, ti procesi su bolni, kako za vaše tijelo, tako i za vaš novčanik. S druge strane, kao i kod svakog invazivnog procesa, i kod operacija postoji određeni rizik za tijelo, koje se operacijom izlaže stresu.

Krema protiv bora

Stoga je za mnoge prihvatljivije, ali i jednostavnije da se koristi krema protiv bora. Osim što je to generalno jeftinija opcija, krema protiv bora nema nikakav rizik tijekom korištenja. Jedina negativna strana je što se rezultati pojavljuju postepeno te je za vidljivije rezultate potrebno ipak pričekati neko vrijeme.

Obratite pozornost na sastojke

Kod odabira krema protiv bora vrlo je bitno obratiti pozornost na listu sastojaka, a također se i educirati o njima. Najpopularniji sastojci u kremama protiv bora su hijaluron i retinol (odnosno vitamin A), koji utječu na proizvodnju kolagena i pomlađivanje kože.

YouTube video

Osim ovih sastojaka, bitno je da krema protiv bora sadrži i sastojke koji će nahraniti kožu i zaštititi ju od negativnih vanjskih utjecaja poput suhog zraka i UV zračenja. Stoga treba pronaći kreme koje će hidratizrati kožu, a u sastojcima imaju i zaštitni faktor.

Krema protiv bora također najbolje djeluje u kombinaciji sa svakodnevnom masažom, kojom se potiče prokrvljenost kože. Prije nanošenja vrlo je bitno dobro očistiti kožu te u nju kružnim pokretima nježno umasirati kremu. Koristite svoju kremu protiv bora svaki dan i s vremenom ćete primijetiti kako bore nestaju s vašeg lica.

Znate da je Lux factor serum po mnogima jedan od najboljih preparata kojim ne samo da možete dobiti nekoliko puta ljepše i duže trepavice, već ih učiniti i zdravijim i gušćim! Više o tome možete pročitati ako slijedite linku.

Il Tribulus terrestris Bio è uno stimolante del sistema immunitario, migliorando le prestazioni sessuali e sportive. Leggi di più nel nostro articolo.

Upravo su nam zato espadrile jedne od omiljenih ljetnih cipela! Lagana obuća s potplatom od jute naprosto je savršen odabir za ljetne dane. Čitajte više …

Postovi iz iste kategorije: