Najnovije vijesti

Najnovije vijesti

Sygic je odličan izbor navigacije za sve vozače

GPS (Global Positioning System) je svima poznati naziva za satelitski sustav koji točno prepoznaje našu lokaciju, i pomaže nam pri pronalasku željene destinacije tako da nas usmjeri prema njoj najkraćom rutom. Izuzetno korisna za olakšavanje svakodnevnog života, ali i kao pomoć različitim profesijama, navigacija je postala nužnost modernog doba.

Sygic GPS navigacija vrhunska je aplikacija koja svojim korisnicima omogućuje jednostavno, ali precizno korištenje navigacije putem mobilnih telefona.

Sygic navigacija je pri vrhu liste najskidanijih aplikacija ikada

Aplikacija je izuzetno funkcionalni navigacijski alat koji se može koristiti na svim mobitelima i tabletima i na bilo kojem uređaju koji je vezan uz Android platformu. Izuzetno je popularna i koristi je više od 50 milijuna korisnika diljem svijeta. Sygic već godinama opravdava očekivanja svih svojih korisnika što se tiče pouzdanosti i kontinuirane nadogradnje mapa što je izuzetno bitan faktor kod navigacije.

Aplikacija koristi TomTom karte, koje možete u potpunosti skinuti na mobitel i koristiti ih offline, ali postoji i plaćena verzija koja koristi neke dodatne mogućnosti. Nju je potrebno kupiti samo jednom i nakon toga se može doživotno koristiti.

Sygic GPS je multifunkcionalna aplikacija koja štedi vrijeme i novac

Sygic navigacija ima odlične performanse za sve vrste vozača, od početnika koji su nesigurni, vozača koji svaki dan putuju na posao pa sve do profesionalnih vozača. (Postoji i verzija Truck koja je namijenjena vozačima kamiona i koja je u kratkom vremenu postala najpopularnija kod tih korisnika).

YouTube video

Kvaliteta aplikacije očituje se u njenom glasovnom navođenju koje vam govori gdje se nalazite, koliko još imate do cilja, pa čak i brzinu kojom morate voziti na kojoj prometnici. Posebnost se nalazi i u turn-by-turn navigaciji koja kontinuirano predstavlja  potencijalne rute i vizualno na ekranu i glasovno. Ovo je odličan izbor za vožnju na nepoznatom teritoriju specialno ako ste uzeli najam automobila jer pruža višestruku sigurnost i opuštenost vozaču koji je po prvi puta na nekom području.

Dodatne performanse koje navigaciju čine izvrsnom su obavijesti o radovima na cesti ili nesrećama pomoću kojih nikada nećete zakasniti. Sygic mjeri i vrijeme i udaljenost te pokazuje i sve povijesne znamenitosti koje bi vas mogle zanimati, upućuje na restorane, kafiće i slično.

 

Postovi iz iste kategorije: